a pogledajte kako ovom dobro lezi ovakva kombinacija!!!
a pogledajte kako ovom dobro lezi ovakva kombinacija!!!
jagodanbg
, ja bih se složio sa tvojom težnjom ka koži... evo kako može vrlo "moćno" izgledati dajver sa kožnim remenom =>
... može se dobiti dobar izgled sa "trkačkom" kožom, ako se donese pravi izbor...
Baki, postao si pravi expert za narukvice!!!
Stigao konacno, nakon 40 dana!
Za sada samo ove fotke loseg kvaliteta cisto da se pohvalim, a kad krenem na posao onda ce biti boljih.
Samo jos ako moze neko da mi preporuci mesto gde mogu kupiti neku silikonsu (gumenu) narukvicu za njega, po mogucstvu danas em sto sam i pre kupovine planirao da mu stavim crnu gumenu zbog sto sportskijeg izgleda em sto je metalna narukvica na njemu dosta "gruba" ostra i neudobna!
edit: zaboravih da dodam da mi ponovo nisu naplatili carinu i porez tako da sam prosao nikad bolje, ovakav sat za 90eura ja mislim da je kupovina godine (za te pare se ni Fosil hrono ne moze naci)
Cestitam, lep sat
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Sve čestitke !
Victorinox - real steel with mechanical soul
hvala!
jel ima ko predlog gde bih mogao u BG kupiti crnu gumenu narukvicu za njega!? narucio bih preko neta ali sam nestrpljiv, cekao sam sat 40 dana tako da bih sto pre da ga nosim
Prošetaj se do BPM-a , ako se ne varam, bilo je i popusta na gumene .....
Victorinox - real steel with mechanical soul
Izvini sad sto sam dosadan ali ima vise radnji a bio sam u Immo centru i tamo nemaju! U kojoj si ti radnji video?
Hvala ti u svakom slucaju.
Bookmarks sajtovi