Odlican G, mada i ja kao i Vladan vise volim analogni G, ali i taj je super cestitke
Odlican G, mada i ja kao i Vladan vise volim analogni G, ali i taj je super cestitke
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Za G samo digital,cestitam.
Cestitam! Koliki je taj?
Thx.
Da imam samo jedan sat uzeo bi analogni ovako nije imao svrhu kraj ostalih satova koji su isto svi analogni.
Velicinom mi je savrsen. Veci malo od kockice a manji od xl g shockova. Jos ima par djidji midji od senzora, solarac i atomic time preko synca. Zasada jako zadovoljan.
Čestitke na G-u... praaavi letnji sportnjak ! ...kad se već piše šta se više voli, ajd` i ja da prozborim... od analognog G-a obožavam samo aviator modele i to full analogne (MT-G naravno meni omiljen)
a što se digitalnih tiče "kockice" su mi na prvom mestu, pa onda tek ostalo. Što se tiče Master serije, Gulfman bi nekako bio moj izbor (može i stelth)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Da mtg je bomba ali kostaaa.. meni je frogman super ali mislim da bi mi prevelik bio.
.....uuhhh da, mt-g je stvarno puno para. Ma meni je "kišni" skroz OK !
Victorinox - real steel with mechanical soul
Odličan G-Shock, ali zadrži ga bar mesec dana
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Joppa
Evo da ne zagadjujem wruw.. par brzinskih fotki, Ball Engineer Dive Master II:Shmizla kaže:
Ovako na prvu sam oduševljen satom, fenomelna izrada, narukvica je odličana, krunice se glatko sarafe i vrte, tricij je fora i čitljiv ali slabiji od lumbrite ili c3 premaza (ne mogu ga mobitelom ni ulovit za fotku). Naravno nije kupljen nov i neke dijelove metala ću malo morati refinishirat ali to kad ulovim vremena. Sat je 42mm ali zbog zaobljenog casea koji liči na lopticu malo (po čemu je Ball poznat) djeluje na ruci kao cca 40mm iako ima internu lunetu. Vidjet ćemo kakav će se pokazati s vremenom..
Thx svima!
Bookmarks sajtovi