Evo da predstavim članovima svoju skromnu kolekciju a igrom slučaja sam danas naletio na svoju sotc temu na wusu pa ću kada ulovim vremena probati staviti i svoj neki put kroz satove u zadnjih godinu i par mjeseci koliko sam zaluđen satovima..
Dakle trenutno stanje kutije:
(ovo je najsvježija slika kutije koju imam, ovaj vintage Tag je prodan i nije samnom više nažalost)
- Steinhart Apollon - moj prvi (sigurno ne i posljedni) izlet u brončane vode. Jedan od najdražih satova, volim ga jer je unikatan i ne liči na ništa što je meni poznato.
- SBBN015 Tuna - Dugo sam ju želio, jedno vrijeme je Albacore ugasio tu želju dok nisam više mogao izdržati. No bullshit tool ura. Na ovu je stavljeno zakrivljeno safirno staklo sa predivnim plavim AR premazom.
- Longines Hydroconquest - ovog sam uzeo kao zamjenu za prodani Seiko Sumo koji mi je bio pomalo dosadan sat. Ok je, ne znam da li će se zadržati dulje. Zasada sam zadovoljan iako mu je lume sranje. Koristim ga u svim situacijama iako u kolekciji ima namjenu dress ure.
- Seiko 6309 - modan sa aftermarket 6105 ciferom i kazaljkama, crnim date wheelom, kromiranim chapter ringom te koliko mi je poznato, a nisam ga otvarao, sa nos mehanizmom (info od prijašnjeg vlasnika). Odličan sat za malo novaca, oduševi me uvijek iznova.
- Omega SMP 2264.50 - Auto verzija je dugo bila moj gral ali u trenutku kupovine nisam imao više love i nekako sam mislio da je pitanje kada bi opet iskočila u prodaji pa sam uzeo kvarcnu i nisam nikada požalio. Moj sat za sve živo, od plaže do odjela. Svakim danom ju sve više i više volim.
- SNK809 - modan sa Jake B.-ovim ciferom i Haroldovim kazaljkama. Case je ispoliran i složen destro/left hook setup. Ovo je prvi mod kojeg sam samostalno složio (i pritom izgrebao i cifer i kazaljke ). Rijetko ga nosim, premalen je. Vjerovatno će završtiti kao poklon, vidjet ćemo.
I to je to. Imam još jednu Amphibiju 420 case naručenu sa custom bezelom.. ovo mi je prvi 420 case pa ćemo vidjeti da li će mi se dopast. Neki planovi za budućnost su PVD diver, možda sa tritium cjevčicama i još jedan bronze diver. Prije toga svega sigurno jedan diver za ženu.
Bookmarks sajtovi