Lepi su ti satovi, a narocito ova crvena Raketa
Prelijepa kolekcija napose Rakete i Longines!
Šta je tu skromno?
Odlični su!
Bar dva-tri bih voleo da imam.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Jovane, jako lepa i raznovrsna kolekcija, a što se mene tiče favorit je Longines...
Kao što reče Vladan P ništa tu nije skromno. Lepo, očuvano, raznovrsno. Samo neka kolekcija raste i nemoj da škrtariš na fotkama. Pozdrav.
svaka cast.i moj favorit je longines
Hvala, hvala
Crvena Raketa je plod povelikog truda (mehanizam i cifer je Raketa 17 rubina a tjelo od Vostoka), sam sam je sastavio i ispala je odlicno. Pletena narukvica je isto iz perioda SSSR i igrom slucaja sam je nasao a uklopila se savrseno.
Raketa 24h je takodje spasena i dodata joj je metalna narukvica (mnogo brusenja i poliranja) ali sad lijepo i diskretno lezi na ruci.
Longines Conquest je moj miljenik i, po mom licnom misljenju, najljepsi primjer proste elegancije u bijeloj boji koji se trenutno moze naci na trzistu oko hiljadarke.
Posebno vam preporucujem Zodiac ako naletite negdje na njega (neko vrijeme sam ga prodavao, ali sam se predomislio).
Pozz
"Time. Time. What is time? The Swiss manufacture it. The French hoard it. The Italians want it. The Americans say it is money. The Hindus say it doesn't exist. Do you know what I say? I say time is a crook" - Humphrey Bogart in Beat The Devil in 1954
...kako rekoše kolege, zajsta lepo. I meni je ta crvena Raketa odmah zapala za oko, kao i Longines. Nego, svidja mi se sama kombinacija odabranih modela, jer bukvalno svaka prilika ima svoj sat ! Elegancija, sport, šetnja, posao... ama sve je pokriveno pravim modelom. Odlično !!!
Bookmarks sajtovi