"Time. Time. What is time? The Swiss manufacture it. The French hoard it. The Italians want it. The Americans say it is money. The Hindus say it doesn't exist. Do you know what I say? I say time is a crook" - Humphrey Bogart in Beat The Devil in 1954
Jovana, sjajna kolekcija !
Kad smo kod pridoslica - jel imas nesto u vidu?
No time to lose
Lepa kolekcija Jovana!
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Odavno već planiram Longines Dolce Vita-u. To je nekako želja još iz djetinjstva, samo što je tada Cartier bio u pitanju, ali to je taj model - pravougaono kućište, rimski brojevi, crni kaiš. Nego me "zlobnici" oko mene (samo na ovom forumu imam podršku ) ubjeđuju da je to neracionalno trošenje novca kad imam ovoliko satova, pa stalno odlažem kupovinu...
"Time. Time. What is time? The Swiss manufacture it. The French hoard it. The Italians want it. The Americans say it is money. The Hindus say it doesn't exist. Do you know what I say? I say time is a crook" - Humphrey Bogart in Beat The Devil in 1954
Lepa kolekcija.
Posebno mi se dopada crni Tissot.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bravo koleginice , lepi satovi, imaš od "svake vrste" od sportskih do elegantnih i za svaku priliku kao što i priliči. Želim ti da prvo ostavriš svoju sledeću želju, pa onda svaku sledeću.
Jovana .
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
Nisam primetio nijednu kolekciju ženskih satova na forumu dok se nije pojavio ovaj topic. Iako je teško izabrati favorita, moj glas ide ravnopravno za certinu sa prve slike i za tissot sa crnim ciferom.
vrlo lepa kolekcija ja necu nista izdvajati sve sto je zensko meni se svidza
mislim na satove da budem jasan
svaka cast, jovana, lepa i probrana kolekcija. narocito mi se svidja drustvo sa prve fotke - certina i tissot!
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi