Ma opušteno. Svi smo ovde došli da uživamo u satovima i neka ih bude što više za svakoga
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ljudi prinova stigla.Našao sam stari džepni sat mislim da je u pitanju molonija.
Jel imaš sliku? Molnija ima dosta zanimljivih modela.
Nemam za sada pozajmio sam fotoaparat prijatelju a mobilni telefon očajno slika.Za jedno najviše 7 dana stiće slika.Izvini.
Eh, šta se izvinjavaš, jeste da smo ovde fini, al' nismo iz bečke škole
Čestitam na satiću i neka te dugo i u zdravlju služi
Ako nema odstupanje, šta onda da se podešava?
Šalu na stranu (i meni se događa da se glomazno, tj. nezgrapno izrazim), nego...
JovanVuče, dobro razmisli da li želiš mehanički sat na ruci? Vremenom će te uvući u mistični vrtlog opruga, zupčanika, mostića i zavrtanja i onda zbogom pameti. Balans je urokljiv. Poslednje o čemu ćeš razmišljati je svrha ručnog sata. Na kraju upadneš u klasičnu Dr. Jekyll and Mr. Hyde šizofrenu, bezizlaznu moru: obožavaš svoj automatik ali... nosiš kvarcni sat. Zato što ti je potreban. Pokazuje tačno vreme. Podnosi maltretiranje a ne košta puno, baš te briga i ako se ošteti i... da ne nabrajam. Situacija koja podseća na brak iz interesa: sve je ok ali nema emocija, ljubav je negde tamo... u fioci.
Izvini na obeshrabrivanju, to je moja građanska obaveza... da ne bude "nismo ti rekli".
Vidim da sam zakasnio sa upozorenjem... zapomaganje je već u toku.
Poslednja ispravka: Vukas (16.2.2013. u 21:55)
Eh to vreme... Veliko je to čudo. Pa sve jedno 2-3 minuta kašnjenja ili žurenja ne verujem da će ikome smetati.Nisam neki lik kome je minuta važna.
cuj da se razumemo ja sam misljenja da ako ti se neki sat svidja dovoljno da bi ga kupio i nosio onda je on ok, a sada lepo je pride sebe radi i znati sta valja a sta ne Tako da samo polako i sve najbolje ! Ps imam i ja jednu dzepnu molniju sa vozom na poledjini radi odlicno
Pre nego sto krenes sa pravom kolekcijom treba da znas da jadan sat ne postoji!
Sem bednih kopija,svaki sat je umetnost!
Dobro nam dosao na forum!
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Bookmarks sajtovi