Kod vas i moze nekako da se nadje, kod mene u Vr tesko, stanje za plakanje je :-) nadamo se na jos nekog japu uskoro
Kod vas i moze nekako da se nadje, kod mene u Vr tesko, stanje za plakanje je :-) nadamo se na jos nekog japu uskoro
Pozdrav Jubisha. Malo sam se raspitivao oko starosti par mojih Citizena. Dopisivao sam se sa vlasnikom bloga Sweephand pa sam priupitao i za tvoj Citizen 7.
Ovo je deo prepiske i kao što vidiš tvoj sat je najverovatnije iz 1982 godine.
Hi Stephen,
Thank you for precise, detailed and fast answer. You have met my expectations.
If you don’t mind I have one more watch I can’t determine age. It is not my watch but from forum’s colleague but still we are not able to define the exact age.
It is a Citizen 7, serial number is 21100590, other numbers are 4-280351KT ; 71-1951. Movement is 8200A.
Here are some pictures.
Sorry for the links, don’t know how to post a picture so it can be visible right away.
I must say that I’m not sure if the plexy is original or not.
I’m looking forward to hearing from you.
Best wishes,
Nikola
-------------------------------------------------------------
Hi Nikola – you’re welcome
Your friend’s watch is an ‘Eagle 7′ and these can be hard to date since the Eagle 7 range was made from the 1980s and right through the 1990s. The style of the model number (i.e. like yours) and the 8 digit serial number suggest to me that it is from the earlier part of the production run, so I would say November 1982.
Stephen
Sve u svemu vrlo srdačan čovek i što se mene tiče broj jedan kada su u pitanju starovremenski Citizeni.
PS- Sada vidim da su linkovi za fotke ok. Na njegovom blogu fotke se ne vide.
Poslednja ispravka: skydrummer (1.8.2015. u 13:23)
Hvala puno Skay ne znam kako da se oduzim
Služimo narodu.
dobar zvonar, bas dobar....cestitam kolega na ulovu
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Hvala posrecilo mi se za jeftine pare dobar komad
Za sovjetsko- ruski sat "like" po automatizmu. Cestitke.
Hvala sky
Bookmarks sajtovi