Fino,fino!
Sad još kupi čelični štitnik kućišta od yobokies i taman!
Fino,fino!
Sad još kupi čelični štitnik kućišta od yobokies i taman!
Bravo kengur, zanimljiv sat.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Vrlo lep sat. Lepo uklopljene boje. Svaka čast.
Dalibore nisam bas za modifikacije a i mislim da mu bas odgovara plavi stitnik,video sam na netu da je vec neko stavio vcelicni ne izgleda lose ali ipak nije po mome ukusu.Veoma zanimljiv cifer rus pogotovo pod razlicitim svetlostima.
Odlicna je boja brojcanika, to mi se iskreno i najvise svidja na satu.
Ih kad bi pravili obicnog monstera sa takvim brojcanikom....puste zelje.
Rus cifer i bazel su stvarno dobro uradjeni,prave Monstera sa istim brojcanikom ustvari izbacili su 4 modela u ovoj varijanti.
SRP 431 Land monster,SRP 455 Monster i SRP461 Monster na celicnoj narukvici u seriji od 500 komada,i SSA 147 compas varijanta.
Cak sta vise mislim da je monster mozda cak i bolji od Beby-tune u smislu da cifer i brojcanik dolaze vise do izrazaja,mozda dignem i monster-a dok ih jos ima na netu.
Cekaj, nemoj da me zbunjujes. Koliko sam gledao to u oni modeli sa novim tipom brojcanika, sa zubima zar ne? nije kao ovaj tvoj.
Evo sad sam ja gledao, jesu to su oni sa "ajkulinim" zubima, koji mi se bas i ne svidjaju
Brojcanik je napravljen od istog materijala kao i bazel,na Monsteru su zubi kao sto si napisao isti brojanik kao kod novih varijanti SRP monstera sa 4R mehanizmom.
Pa da, ali meni je ovaj brojcanik kao kod tebe ili na starom monsteru daleko lepsi.
Sto je rekao tiha jednom prilikom, ovaj novi je previse agresivan.
Kengur, jel se meni cini ili si resio da nabavis sve ove 100-godisnje jubilarne modele?
Poslednja ispravka: RUS (23.8.2013. u 15:09)
Bookmarks sajtovi