Nisam bas skroz siguran ali mislim da je 6R20/21 takodje pozicioniran negdje izmedju, ima Seiko SARC007 sa 6R20 i SARC013/017 sa 6R21, lijepi modeli
Nisam bas skroz siguran ali mislim da je 6R20/21 takodje pozicioniran negdje izmedju, ima Seiko SARC007 sa 6R20 i SARC013/017 sa 6R21, lijepi modeli
6R20 i 6R21 su prakticno isti mehanizam kao 6R15 samo sto su dodali power reserve komplikaciju.
Odličan Seiko!
Čijih ruku delo je kožni kaiš? Izgleda baš ozbiljno.
Vladane,kais je rucno napravljen u Singapuru.Kvalitet je na veoma visokom nivou mozda je snala malo velika.Nemam vise detalja o kaisu posto sam ga dobio na poklon od prijatelja.
Odlican Seiko, cestitke! Jako ih je tesko naci danas za kupiti.. znam koliko je dugo kolega sinner trazio isti takav.
Relativno kratka proizvodnja cinimi se malo duze od godinu dana tokom 2007-2008.Ista prica i sa Samurajem koji bas bezuspesno pokusvam da nabavim.
Kuciste i narukvica su napravljeni od Brightz titanijuma sa Diashield tretmanom.
Mehanizam je standardni 6R15.
Shogun dolazi iz Prospex asortimana,i nije bas popularan u odnosu na Sumo.
Licno mislim da je kvalitet kucista i obrade mnogo bolji nego kod jeftinijeg brata,dizajn je sasvim drugaciji u odnosu na Sumo,pogotovo lugovi i bazel,i jedino sto dele jeste mehanizam.
Bookmarks sajtovi