Čestitke na odličnoj Streli !
Čestitke na odličnoj Streli !
strela je ekstra.....čestitke......
LEMI
Preturajuci po nekim starim stvarima naletim na kolekciju satova svoje majke. Ovo mi je bilo prilicno iznenadjenje posto nikada nije pricala nista o satovima, istina kad malo razmislim, uvek je imala nesto na ruci ali me zenski satovi ne zanimaju mnogo tako nikad nisam obracao paznju. Tek sad kad sam ih video na gomili postalo mi je jasno da se zena ozbiljno interesovala u svoje vreme Posto mislim da na forumu nema mnogo price o zenskim satovima, jos manje vintage, resio sam da podelim sa vama slike. Ko zna, mozda nekome bude zanimljivo.
Prvo svi na okupu:
Poceo bih od najstarijeg, to je jedna malena slava iz 60-ih godina proslog veka:
Onda jedna чайка koja se nosi oko vrata, sat je vrlo malih dimenzija, mehanizam mu je izvadjen iz nekog razloga:
Tu je jedan nemacki, mislim da je ovaj najmladji, voleo bih da mi neko kaze nesto vise o njemu:
Pa onda jos jedna чайка prilicno zanimljivog kucista:
Dalje, meni najlepsi sat u kolekciji, da je koji milimetar veci tj da je u muskoj velicini, nosio bih ga , u pitanju je zaria:
I tu su jos jedna zaria, 2 slave i 2 luch-a:
Zanimljivo je koliko su ovi satovi zaista maleni, cak ispod 20mm, evo kako izgledaju pored modernog casio mudman-a:
UUU! uf kakav je taj Fortis...po meni jedan od najlepsih satova i u nekoj temi o omiljenim modelima usao mi je u 5 satova koje bih voleo posedovati. Malko mi se vise svidja onaj spacematic model ,estetski gledano i nije neka razlika mada ima male razlike u poziti natpisa brenda i jos nekih detalja. Strela je sa druge strane, najlepsi Rus po meni. Citizen otkida..Svaka cast! poz
Bookmarks sajtovi