...joj ,ovaj mehanizam na Elgin-u prosto mami pogled ! Meni bar, vrhunski i zanimljivo izgleda. Ja bih zverlao kad god imam šansu...
...joj ,ovaj mehanizam na Elgin-u prosto mami pogled ! Meni bar, vrhunski i zanimljivo izgleda. Ja bih zverlao kad god imam šansu...
Kolekcija i dalje raste.
Danas je stigao vojni HS3 EMTissot deck sat s centralnom sekundarkom.Skup i raritetan sat.
Predstavljanje ove vrste đepnih vojnih satova uz slike drugih sličnih satova budem izvršio napose na podforumu o vojnim satovima.Imam prekrasnih slika sličnih satova koji većinom idu u drvenim kutijama s poklopcem koji ima stakleni krug kroz koji se vidi sat jer namjena sata je da bude stolni sat.
Odličan Zenith
Čestitam.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Petre, pridruzujem se cestitkama! Zaista fascinantan primerak, svaka cast na "ulovu" .
P.S. Da ne kazem da jedva cekam najavljenu temu!
No time to lose
petre,pravi raritet,nema sta odlican sat
woodman
Danas stigla i Silvana ručna DH super očuvana cifera a i kućišta.
Kako li sam samo ponosan na ove dvije prinove.Ne računa se koliko sam ponosan na sina koji upravo plače al raste super i sve s njim je ok.
Kolekcija iz dana u dan raste,ali ne preveć brojem već kvalitetom,i to su većinom vojni satovi,rariteti sami i za vidjet a kamo li imat (to kažem iz iskustva koliko sam truda i muke vidio za dovest sve ove satove u kolekciju).
Evo i sljedećih prinova u kolekciji!
Zenith alarm military!
Zatim je stigao i 8 day Goliath
I ručna vojna Silvana DH njemačkih kopnenih snaga,uz Zenith DH savršeno pristaje.Cifer ko nov,kućište super očuvano i originalan stari remen.
Nadam se da ste i vi zadovoljni mojim prinovama u kolekciji.Tko poželi dobrodošao je i uživo ih vidjet kad poželi.Obećajem još pokoju dobru fotku tri vojna ručna sata ali i ovih satova,jer sve ove fotografije su još od prodavač al budem ja i svoje postavio gdje se još bolje vide detalji i super očuvanost satova.
Još da pokažem ova tri ručna vojna
Poslednja ispravka: fotopetar (10.8.2012. u 16:42)
Petre, uvijek si originalan!
Pohvala ide ko raketa za svaki tvoj sat!
nadam se uskoru ću ih vidjeti uživo, mislim doći za sajam u Bjelovar. (Al Pacino talked to me)
Bookmarks sajtovi