Strasna kolekcija
Strasna kolekcija
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Meni baš cool izgledaju ona dva sata sa zaštitom na brojčaniku (kao mreža)...
Čestitke na kolekciji i neka bude još veća
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Odlična kolekcija Petre.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Odlican Lanco.
Koliko je star, otprilike?
Uh Pero, treba te satova čuvati, smestiti, kad-tad tačno naštelovati... a to je kod tebe s obzirom na broj, ipak veliki posao... Ufff!
Lanco je negdje iz 30-ih,prekrasno očuvan.
Što se tiče navijanja i paženja to je onaj dio koji ne bih dao za ništa i zbog čega i skupljam satove.
Na donjoj slici su predivna četiri sata Supra,Tellus,Kano i Titus Genf od kojih su tri nedavno došli u kolekciju.
Al moj najveći ponos su moja tri pilota iz 30-ih,dvije Helvetije i Lancet
Al ni ova kombinacija nije loša Helvetija pilot,Silvana DH,Smiths,Helvetija pilot
Od džepnih satova još sanjam skompletirat željezničarske satove kraljevine SHS (neki kažu da su to željezničarski srpskih željeznica,ne ćirilični natpis je SHS što označava skraćeno Kraljevina Srba,Hrvata,Slovenaca) i one vojne akademije.Bio bih presretan imat i jedan ručni sat s takvim gravurama.
Lakše je sanjati kad već pred sobom imaš pozamašnu kolekciju nego kad si tek na početku skupljanja jer tad i ne znaš što bi.Ovako kad počnem maštat o nekom satu previše otiđem do kolekcije i baziram se na svojim satovima tako da zaboravim na sve druge brige.
Poslednja ispravka: fotopetar (4.12.2013. u 12:51)
Odlicno
U odlicnom je stanju, s obzirom na starost, zapravo i vise nego dobro.
Nego jel ono na slici, negde u sredini Tissot? Cini mi se po obliku natpisa da jeste. Kad vidim taj natpis odmah se setim zasto sam uzeo visodate. Po meni je daleko lepsi od onog novog, modernog.
Bookmarks sajtovi