bas su lepi fali ti longines
Ne fali već če mi sutra doći Longines DH njemački,loše slike su ove što imam od prodavača pa čekam da ga sam poslikam.Malo je izgubio natpis Longines,cifer mi se čini super kao i kućište i mehanizam.Vidiš da sam brz.
A među ovim gore satima imam već Longines.
Slike ovog što dolazi
Longines bijelog cifera ima malo patine na ciferu,kućište i mehanizam su fantazija.
Petre super ti je ovaj vojni Longines . Da li je to od bt321 , mislim da je on imao isti?
E da i Lanco mi se baš sviđa, super je očuvan.
Nije li ovo Longines od mog pobratima i velikog prijatelja Tonija iz Makedonije. Ako jeste ,to je odlican sat,u zdravlje da ga nosis. Toni je retko dobar i posten covek,neka znaju svi na sajtu.Toliko satova smo odradili i menjali,da nikad nisam imao bas nikakvu primedbu. Cak smo postali i kucni prijatelji. Lepe stvari vezuju ljude,za nas ne postoje granice i vera. Svi verujemo u lepe satove,nema veze od koga dolaze i iz koje zemlje.
misko pravi sportista uvek ima lepu rec.svaka cast.sto se tice longinesa sta reci ja ih obozavam.uzivaj.
Da to je taj Longines!Šteta što nas dijeli mnogo kilometara,stvarno bih volio s mnogima s portala da je moguće uživat u druženju.Pošto ne mogu zbog kilometraže tad ću barem pokušat što više pisat i što kvalitetnije tako da vam ne dosadim.A onaj tko se nađe blizu Bjelovara (gradić 100 kilometri od Zagreba) nek se javi,ne da je dobrodošao već ima krevet i hranu i piće te ono glavno da razgleda moje satove koliko mu srce želi.
Što se tiče Tonija iz Makedonije sve stoji kako si rekao,s njim raditi je užitak.Poslao mi sat i prije uplate,al ipak sam bio brži i uplati mu novce prije no što je stigo Longines!
Pozdrav svim kolegama koji me prate i vesele svojim komentarima,svaki lajk i svaki komentar doživljavam veselo ko malo dijete,stalno pratim forum jel tko šta nova komentirao.To mi je dovoljna plaća za trud uložen u pisanje,zato nastavite i dalje pratit me (dok ne dosadim) i slobodno komentirajte jer to doživljavam kao neko druženje sa vama.
tesko ces ti da dosadis
Srdjo,ti si valjda ukapirao da sam ja fer igrac ,za razliku od mnogih.Mene jednom covek za...e,posle nema vise,primer onaj sto si uzeo narukvicu za Omegu od njega,taj je ugasio za mene,ali ne samo za mene .....dobar glas daleko se cuje,a obraz i cast ako ukaljas...ende brate.
Kazem ja ,moj pobratim Toni je obraz i cast !!!!!!!!!!
Poslednja ispravka: RUS (4.12.2013. u 23:06)
naravno misko nismo deca odmah vidim s kim imam posla.
Bookmarks sajtovi