Hvala na lijepim zeljama. Milane naziv mu pristaje, bez brige
Hvala na lijepim zeljama. Milane naziv mu pristaje, bez brige
Lastor,svaka čast!
Hvala na slikama Tune- extra su!
I dalje mislim da su joj previše uvukli krunicu. Za tanje prste i može proći ali bi debljim bio problemčić.
Lastor mogu samo da se pridruzim cestitkama! Fotke su odlicne, a satovi jos bolji!
Au jbt.Submersible,odlican sat
Nedostajao si nam...
next year at this time I'll be a millionaire
Odlicni satovi!
Napisi nešto o Pan..
next year at this time I'll be a millionaire
Milane Zmaju, nema se tu sta puno govorit, jednostavan ko Panerai
Znaci radi se o modelima 389 i 422. Oba su 47mm bez krunice, sta znaci moj kalibar
PAM 389 je izradjen od titana i vrlo je slican 305ici, pogoni ga vec poznat in-house automatski mehanizam P9000. Za razliku od 305 ima keramicku lunetu. Dolazi na gumenom i extra koznom remenu.
PAM 422 je prica za sebe, meni jedan od najlijepsih PAMova ikad. Napravljen je od celika te imaju isto kuciste 1950 serije. Ima prozirni case back sa power reserve indikatorom na samom mehanizmu. Ovaj PAM je jako slican modelu 372, osim sto 372 nema power reserve pokazivac ni sekundarku. Pogoni ga in-house mehanizam P3001 koji se rucno navija te ima rezervu od 3 dana. Isto tako za razliku od 372 koji ima Plexi, 422 ima safir. Cifer mu je izradjen u sendwich sistemu sto je jedna od prepoznatljivosti ove manufakture.
PAM se trba dozivit, a ne prepricat. Dok puno ljudi kaze da su preplaceni satovi, ja sam s njima jako jako ugodno iznenadjen i nadam se jos kojem uskoro u kolekciji.
Mislim da je ukratko sve receno, ako bude jos pitanja slobodno bez ustrucavanja pitajte. U cijeloj ovoj prici najzanimljivije se igrati sa custom remenjem, jer ga svaki remen cini drugacijim.
Bookmarks sajtovi