Hvala
Inace kao dopuna su u planu jedan vintage hronograf, kao i nesto sa Unitasom, verovatno Steinhart.
Hvala
Inace kao dopuna su u planu jedan vintage hronograf, kao i nesto sa Unitasom, verovatno Steinhart.
Lepi satovi,lepa kolekcija.I da sto pre popunis prazna mesta u kutiji.Veliki plus i moja tiha patnja je nesto od Steinharta.
Pozdrav Krstin. Sve čestitke za kolekciju, pa da se i dalje širi, i množi. Kad smo već kod Steinhart-a, kako si došao do njega?
Mišić M.
Lepa kolekcija, cestitam!
Steinhart je prelep.
@Jovan HN II
Bas sam danas bio u Carpisi, cena im je i dalje 3.200,00 dinara.
Moja kutija za satove je ista ovakva, a danas sam video i model u crnoj boji koji nisu imali prosli put.
Manja kutija za 6 satova je 2.500,00.
krile lepa kolekcija cestitam
odlicno,zelim ti da je sto pre prosiris.Samo napred
Uuuuu sada vidjeh, kolekcija je fenomenalana! Svaka častdobar ukus a i sve po mom ukusu. Čak mi se i plan unapređenja kolekcije sviđa. Još jednom odlično!
Hvala vam jos jednom svima!
@Misic M. Steinharta sam dobio na poklon od njih, lajkovao sam njihovu Facebook stranicu u pravom trenutku.
Krstin lepa, raznovrsna, svake pažnje vredna kolekcija ! Neke od ovih lepotana sam i uživo video. Čestitke!
@krstin & vlada: hvala na info,moze malo informacija gdje se ta radnja tacno nalazi kako bih mogao da uposlim nekoga da mi to pazari.
Bookmarks sajtovi