Ni ja sad kad sam je video ovako sredjenu, ali nema veze...
Ni ja sad kad sam je video ovako sredjenu, ali nema veze...
Odlično si sredio raketicu
Neka te dugo i u zdravlju služi.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Drugari, da li izvesti sledeci poduhvat? Dosao sam na ideju da mog Sinna prebacim u model sa bezelom. Zapravo nije nista slozeno, jedini deo koji treba da nabavim je bezel, sve ostalo je identicno. Cena bezela je 28 eura, sto nije uopste strasno, mada je slanje osigurane posiljke 25 eura. Moram probati da ih ubedim da mi posalju normalnom postom. Meni se svidja malo sportskiji i robusniji izgled modela sa bezelom, a i pleksi je bolje zasticen. A uvek se moze vratiti na prethodno stanje. Sta mislite?
Zasto da ne, kao sto i sam kazes, nista ne gubis.
Uvek mozes da vratis prethodni.
Jedino sto je po meni malo glupo je da platis 25e slanje, za nesto sto kosta 28e.
Trazi im da ti salju obicnom postom, na tvoju odgovornost.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ja mislim da ti je to dobra ideja,uvek se mozes vratiti na staru varijantu.Jedino ako mozed da izdejstvujes da ti posalju obicnom postom.Sa novim bazelom i na tvom Nato kaisu izgledace extra.Mozes da kombinujes sportski,vojni fazon.
Jedva sam ih ubedio i da mi posalju. Ali probacu svakako da ih zamolim da to urade obicnom postom. Ubedjivali su me da im ja saljem sat zbog toga, kao tesko je promeniti bezel Svakako cu pre nego sto narucim otici do Simovica da vidim jel zaista komplikovano da se to odradi.
Ne znam stvarno koliko moze da bude komplikovana zamena bezela.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Menjaj!!!
Ja ne bih menjao,taj bezel na ovom hrono satu je ono baš višak.....
Samo nepotrebno "opterećuje" celokupnu sliku sata,koji je klasičan hronograf.Diver već imaš i to jedan od najboljih
Seiko Green Willard SPB153J1
Seiko 62 MAS Re-Issue SPB149J1 Limited edition
Seiko Panda Chronograph SRQ029J1 Limited edition
Seiko 62 MAS Re-Creations SLA037J1 Limited edition
Seiko KS Hi Beat 5626-7040 Chronometer Automatic
Sta ja znam donekle se slazem sa larosom. Ja preterano ne volim modifikacije. Ali sa druge strane nije prevelika investicija , pa ako ti je cef sto da ne
Bookmarks sajtovi