Mislim da bi bilo vreme da i ja predstavim svoju malu kolekciju. Za pocetak svi na okupu, kutija se polako popunjava
Citizen AS4020 - Sat koji podesite kada ga kupite i narednih 10 godina ga ne morate dirati Stalno se uskladjuje sa atomskim satom, odstupanja nema. Na brojcaniku ima puno informacija, ali nije nepregledan.
Seiko SKX007 - Sat koji je najvise na mojoj ruci. Odlican je za sve aktivnosti, od pecanja, do nosenja uz kosulju. Stvarno sam prezadovoljan sa njim, i mislim da bi bez problema mogao da kosta duplo vise i dalje bi bio odlicna kupovina! Jedino bih ga zamenio za novi SKX007 sa 4r36, kada se pojavi
Steinhart Marine 38 - Odlican sat, svi Steinharti predstavljaju dobre kupovine i definitivno planiram da uzmem jos nekog Steinharta. ETA 2824-2 Elabore, Incabloc, hakovanje...
GUB Glashutte - Pored svoje brace na slikama. Kalibar 60.3 iz 1954. godine, a sam sat je nesto novijeg datuma. I posle toliko godina prilicno precizan. Odlican mehanizam, koriscen i kao osnova za jedan Dornbluth & Sohn mehanizam. Dosta podcenjen, jer su ih u to vreme preuzeli Rusi.
Poljot - Kao i GUB nasledjen od dede, malo sredjen i servisiran.
I jos jednom svi na okupu!
Bookmarks sajtovi