Bogatiji smo za jednog člana, Citizen Nighthawk
Kutija napunjena, prelazimo na drugu (prvo da je nabavim)
Bogatiji smo za jednog člana, Citizen Nighthawk
Kutija napunjena, prelazimo na drugu (prvo da je nabavim)
Cestitam Lerbi u zdravlju ga nosio.Lepa kolekcija.
Odlična kolekcija
Kolega !
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
Pozdrav drugari, došlo vreme da uradim mali update ove moje teme posle više od godinu dana.
Mnogo toga se promenilo kod mene na svim poljima, pa i kod satova, uz to najvažnija promena je da sam devojku, a sada suprugu uspeo da "navučem" na satove tako da je i ona sada postala bolesna kao i ja.
Šalu na stranu, evo i naše porodične kolekcije...
Citizen Nighthawk je završio kod prijatelja, mnogo mu se svideo sat, ubeđivao me je mesec dana i na kraju sam podlegao pritisku. On sat ne skida sa ruke tako da, drago mi je, da je sat završio kod njega.
Novi sat u kolekciji je jedan rus, Vostok Komandirskie K-65, poklon od supruge za novu godinu, prvi sat na ručno navijanje. Ustisci su pozitivni za sad, videćemo za dalje
Inače supruga je u miraz donela Guess, a od mene je dobila jedan Orient President Automatic Sapphire NR16003D sa kojim sam uspeo da je "zarazim" za satove i sada Vostok Amphibia 051461 sa kojim je "bolest" definitivno prešla i na nju
Svakao nećemo stati na ovome, već imamo neke planove, pa ćemo videti... osećaju se neki švajcarci u vazduhu!
Pozdrav i svako dobro!
Poslednja ispravka: Lerbi (14.1.2020. u 20:11)
Pozdrav za ekipu
Što bi rekli jutuberi, SOTC 2021
Bookmarks sajtovi