Ja više preferiram bijelo vino,tako da ćemo nazdravit uz najmanje dvije boce pa kud nas odnese!
Ja više preferiram bijelo vino,tako da ćemo nazdravit uz najmanje dvije boce pa kud nas odnese!
Ma di mi nju spomene!
Nisam je jeo ima godina i više,kako da ne pune gradele.
Mislim da su ti tvoji ostavili fantastičan dar,nemoj nikad da poželiš prodat to što imaš u Bolu jer taj užitak na tom mjestu vrijedi neprocijenjivo.
Ne bih voleo da odem u off sa komentarima ali potpuno si u pravu.
Bol je rajsko mesto,more je toliko cisto da se vidi i do 30 metara dubine,ove godine je bas bilo toplo more.
Borova suma do plaze,plaza "milion" i Zlatni Rat kao cudo prirode.
Samo je preskupo,da nemam stan dole ne verujem da bi tako cesto isao i ostajao po mesec dana.
Mislim,pojedini traze i po 150 evra dnevno za najam apartmana...strasno
O.T.
Bol- 1989. god.
Eeehhh
ZAJEDNO SMO SKUPA!
O.T. i ja: Supetar, dva puta tokom osamdesetih, i to zaredom, uz nekoliko poseta Bolu i Milni.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Sir Oliver, dobrodošao na forum i sve čestitke za izuzetan sat koji me je zaista ostavio bez daha.
Sat je odličan, stanje sata je perfektno, i očigledno je da su se u toj prodavnici/servisu zaista pozabavili restauracijom tog sata sa obzirom da je polovan, mada je moguće da i nije bio toliko rabljen.
Nadam se da ćemo nastaviti druženje, jer iako imaš sjajan sat, šteta je da bude usamljen. Ostani sa nama i videćeš kako možeš da budeš bogatiji za još koji sat (i lakši za određenu svotu novca, ali to je manje bitno ).
Ehh, Bol '84 i 2011, Supetar '85 i '86, to su bila letovanja...
P.S. Moram da se malo našalim i da ti kažem šta mi je prvo palo na pamet kada sam video tvoj nick i sat:
Halo Bing, kako si? Kako brat? Čuj me, imam nešto za tebe, Rolex sat, polovan ali kao nov. Cijena? Sitnica?
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (30.7.2012. u 23:24)
Bookmarks sajtovi