Problem je sto je sat kupljen preko interneta kod akreditovanog certina prodavca sa garancijom naravno.Jedino da ga odnesem ovde kod nekog casovnicara da ga vizuelno pogleda...
Problem je sto je sat kupljen preko interneta kod akreditovanog certina prodavca sa garancijom naravno.Jedino da ga odnesem ovde kod nekog casovnicara da ga vizuelno pogleda...
Nekada se stvarno iznenadim sta sve procitam na forumu...
Kakav servis, kakav casovnicar, pa ti druze sat ne nosis dovoljno, vrlo je jednostavno.
Da bi se sat navio potpuno treba da nosis sat nekih 7-8 sati svaki dan.Naravno, to vreme moze da varira, posto nije isto 8 satova setati i 8 satova sedeti ispred racunara, ali se to vreme uzima kao neki prosek. Ne mozes ti da nosis sat 3 sata i onda da ocekujes da ce da radi 38 sati posle toga.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Rus ne zbog toga da ga odnesem vec zbog rotirajuce korone koja ima luft
Ako je to manje mrdanje nemoj biti lud da ti otvaraju potuno novi diver! Izgubićeš garanciju a i vidopropusnost originalnu. Nego jesi li dobio medjunarodnu garanciju? Sa njom nije bitno gdje je sat kupljen, mižeš ga servisirati kod ovlašćenog u Beogradu ili Parizu, već gdje si.
Malo je mrdanje, nego me nervira, kapiras.Rado bih ga odneo kod ovlascenog servisera, ali u fr nema certininog servisa.Jedino kad dojem u srbiju pa da vidim
Evo da se javim, certinu sam poslao pre par dana u Spaniju gde sam je i kupio da pogledaju bezel i napisali su mi mail da je to normalno i da na svakoj certini ds action diver je malo klimav bezel, ako zelim mogu da je posalju u servis,ali kazu da ce i oni isto to reci...
ja sam ti rekao sta je u pitanju al kad ne verujes
pre dva dana sam istu certinu drzao u ruke i pogledao bezel i klimao je isto, klima na skoro svim satovima i klima sa razlogom
^
Nisam ispratio, a zanima me koji je razlog klimavog bazela?
Tako je kupljen, pritiskom na bezel prstom on je malo klimav...
Bookmarks sajtovi