Poslednja ispravka: RUS (6.12.2014. u 16:07)
Sat ti je super, u zdravlju da ga nosis! I narukvica izgleda bas masivno i kvalitetno!
Odlican je sat, jedino sto treba da napravis neke malo bolje fotke kad budes bio u mogucnosti, kako bi kvalitet sata dosao jos vise do izrazaja.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
AD je bombica, odlican sat!
Čestitke. Kao što rekoše, bolje fotke su praktično obavezne .
bigmag,rus,joppa,skydrummer,hvala puno na cestitkama.Bigmag narukvica je fenomenalna,masivna kao sto si rekao,ne cupa dlake ma extra je.Bratu u Srbiji sam poslao poruke i rekao mi je da sat nije nesto posebno,kaze verovatno je kvalitet extra,ali ovako ne izgleda nista posebno.Posto je on astronom slike su mu delovale smesno i obecao mi je kad dodjem u sr. da ce mi uraditi slike i u makro modu.Kao sto ste vi rekli lose slike pa sat ne moze da dodje do izrazaja,uzivo je bruka...Sinoc sam ga malo osvetlio sa lampom od moba,ljudi moji kako je dobar lume,odusevila me ta svetlo plava bojaSkratio sam narukvicu,tako da ce u narednim danima biti nosen..
Poslednja ispravka: max pain (6.12.2014. u 17:33)
Uživaj u satu i sve čestitke
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Hvala vlajo
Ljudi imam jedno pitanje,juce sam nosio sat nekih 3,4 sata, danas oko 11h je prestao da radi...Da li je to normalno sobzirom da mu je rezerva snage 38h po meni nije?
Koliko znam, za tri sata mehanizam bi morao da se navije (čak i za manje), možda što je nov sat, nije razrađen...Za početak bi valjalo da ga malo više nosiš, pa onda da vidiš kako se ponaša.
Vidi ovde LINK
Poslednja ispravka: vlajo (31.12.2014. u 17:41)
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi