@Rile VG, i meni je bio, sve do trenutka kupovine, na zadnjem mestu. Međutim, nekako sam presekao i uzeo ga. Najviše iz razloga jer sam hteo 3 kazaljke, veliku sekundaru i lako čitljiv sat. Generalno, CA4420 (sa slike ispod) je možda lepši sat, ali njega nisam izabrao jer već imam kvarcni hronometar, sa malom sekundarom, na kom do sada nisam 2 puta uključio štopericu, a brojčanik koji pokazuje doba dana, praktično nema nikakvu upotrebnu vrenost (barem meni), a i nekako mi ne ide za kombinaciju sa sportskim patikama, šortsem/trenericom i majicom, za razliku od BM7390.
Takođe, nameravam da kad se pojavi u prodaji, kupim kvarcni hronometar sa slike dole, pa bi da sam uzeo CA4420, duplirao iste funkcije u dva različita sata.
Ipak, BM7390 ima neki svoj šmek. Drugačiji je, nije lep, ali je interesantan. Nadam se da ću dugo uživati u njemu. Što se tiče bezela, ne okreće se. A čemu služi skala kompasa, iskreno ne znam, da li je samo u zbog dekoracije, ili ima neku funkciju. Ako neko zna, eto prilike da nam pojasni. Moje mišljenje je da je samo ukrasa radi.
Bookmarks sajtovi