Koči Zmaje. Nije to bolest nego zdravlje, inače smo svi ovde oboleli. Steinhart je
Koči Zmaje. Nije to bolest nego zdravlje, inače smo svi ovde oboleli. Steinhart je
zmaju...
Steinhart je
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Pridružujem se čestitkama za Steinhart-a,a i za Oris-a.......
Želim ti da jednog dana dodješ i do sata,posle kojeg više nećeš poželeti drugi
Naravno da time ne želim da umanjiš uživanje u ovima što već imaš,čestitam ti još jednom na lepim prinovama
Seiko Green Willard SPB153J1
Seiko 62 MAS Re-Issue SPB149J1 Limited edition
Seiko Panda Chronograph SRQ029J1 Limited edition
Seiko 62 MAS Re-Creations SLA037J1 Limited edition
Seiko KS Hi Beat 5626-7040 Chronometer Automatic
Ako mi verujes Profo svaki sadasnji i bivsi sat volim i na neki nacin zalim za onim koji vise nisu moji...sad polagano na vintage...
i jos kad bi naucio da sam sredjujem )
Hvala u svakom slucaju
next year at this time I'll be a millionaire
Verujem ti,ni ja nisam prežalio polovinu satova koje sam imao ali to je "prokletstvo" nas koji volimo satove,da ih ne možeš sve zadržati ( mislim da su ti razlozi,kao i drugima,poznati )....
Da ih sam sredjuješ to zaboravi,pored toliko dobrih časovničara,uzaludan posao,samo bi napravio veću štetu nego korist.Ipak je to zanat,koji pored znanja i osećaja,traži i brdo alata,tako da toga se mani ali da predješ na neke lepe vintage modele,e to da i ja upravo radim na tome i nadam se uspešnoj realizaciji .
Uživaj u tvojim satovima i ako te ne mrzi,jel bi mogao da staviš jednu "grupnu" sliku,mislim ako će svi stati u kadar
Seiko Green Willard SPB153J1
Seiko 62 MAS Re-Issue SPB149J1 Limited edition
Seiko Panda Chronograph SRQ029J1 Limited edition
Seiko 62 MAS Re-Creations SLA037J1 Limited edition
Seiko KS Hi Beat 5626-7040 Chronometer Automatic
stace i stavicu ih sve zajedno
Nemoj samo, molim te da je bušiš i praviš od nje kosturnicu ko jedan sa ovog foruma.
Lepa je Munja, uz nju lepo ide Simplon Expres .
hahaha a vec sam poceo da se raspitujem da napravim od njega Panerai..rucni rad
Bookmarks sajtovi