Slobodno ti slikaj, nece nama da dosadi
Slobodno ti slikaj, nece nama da dosadi
next year at this time I'll be a millionaire
Fantastičan sat,čestitam!
Hvala druze...dobro nisi napisao da je saren i da je vodomer i svasta nesto...malo sam se razocarao ali sta ces...U svakom slucaju hvala ti
Milane ja ne znam sta da kazem za kvalitet sata jer nisam nikada slican drzao, ali po proizvodjacu predpostavljam da je sat babaroga, ali sto se tice izgleda i dimenzija sat je mrak koliko je dobar,svako ima pravo na svoje misljenje i da kaze da je sat detlic i vodomer, mozda je to i tacno, ali ne verujem da bi sat bio toliko mocan koliko jeste da ima 40mm i da je ceo siv. Ovo je ROLLS ROYUCE medju satovima, ovo je SATINA i verujem da je tebi omiljeni u kolekciji jer vec duze vreme zelis imati takav. Odlican sat i super fotke
Hvala druze...odlican je,posle svih satova koje ponekad nosim a onda stavim ovaj olaksanje za ruku...Jako je dobar sat,i mislim da je na lestvici od svih satova koje sam imao bolji.
Mozda Zenith ali ovaj mi je bas legao...
Ja se bojim da moj dobri zmaj nije pogrešno razumeo mojih par sala.moram jasno da kazem u vezi njegovog jlc da he to sat sa kojim bi se smirio sigurno na duže vreme.ne bi gledo nista drugo.suvisno je pričati sta je jlc kakva je to klasa i sta je to.smatram da nisam dovoljno kompetentan da komentarisem takav sat.uzivaj milane strasan sat sam vrh.zasluzio si ti stvarno voliš satove i mnogo se zrtvujes da dodjes do njih.sa srećom ga dugo nosi a onda se seti prijatelja kad ti dosadi.
Jedan lep Seiko..nadam se da ce siriti Seiko paleta ali odabrana
Bell Matic
Dobar sat u zanimljivoj boji.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
zmaje mnogo lep bell odlicna boja.to su satovi koje vredi skupljati.
Bookmarks sajtovi