Ma mrzim svaku ogrebotinu jaooo ova baksuz me ubi
Ma mrzim svaku ogrebotinu jaooo ova baksuz me ubi
next year at this time I'll be a millionaire
Slana soba....
Jos malo slika na novoj gumenoj...
kakav sat.........
Opasno mu stoji plavi silikon! Pogotovo za leto ce biti pravo resenje!
p.s. kakvu kopcu ima?
Odlicnog je kvaliteta..i kopca a i guma.
Zmaju dobro mu je legla, a kako i ne bi kada je sat ovakav, dobra nijansa plave, nego je leptir kopca ili klasicna sa iglom?
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Klasična sa iglom
SHIBUMI
Evo javno da ti se zahvalim,prvo tebi pa i drugim clanovima koji su nam pravili drustvo onaj dan kad si mi i dao ova dva kaisa za koje si se potrudio da bas legnu kako sam i ja zamislio.
Zaboravismo da napisem da smo se opet malo okupili i ujudno i upoznali pravog ljubitelja ove nase najbolje sporedne stvari u zivotu.
Skroman a velikog znanja...steta sto nema svoju galeriju a mozda i ima pa sad me je i sramota ako nisam video.....kakve price ima da sedis ceo dan (kao i obicno i slusas)
Jos jednom hvala ti sto si se setio i sto si potrudio za ove lepe.......
Stoji mu zestoko, hvala ti sto si pokazao.
A za ono drugo, ne preteruj Zmaje majke ti.
Bitno je da si dobio nesto sto ti se svidja, jer nama ovakvima je najteze ugoditi, i zato uzivaj.
Sve ostalo je sporedna stvar, vazno je druzenje i malo razmene satova, bar dok traje druzenje.
Mada tu uvek moze da padne i neka nagodba.
I nemam galeriju, jos, treba to sve prikupiti.
Pozdrav svima i hvala na lepom druzenju.
Poslednja ispravka: SHIBUMI (29.1.2014. u 16:16)
"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".
Super mu je sjeo remen, ali sat je toliko dobar da imam osjecaj bi na bilo cemu super izgledao.
Bookmarks sajtovi