I mene si zapostavio,a verujem i jos mnogo prijatelja,ali nema veze,nek su samo svi zivi i zdravi ,hahahaha !!!?
I mene si zapostavio,a verujem i jos mnogo prijatelja,ali nema veze,nek su samo svi zivi i zdravi ,hahahaha !!!?
Jeste Misko...totalno si u pravu...
next year at this time I'll be a millionaire
Eee ,sada si me utesio,bitno je da ti se glas cuje,da znaju da mrdas nekako. Ajd ljubi tvoje..!!!
Zmaju mozes li mi reci kako ti se pokazao ovaj deep blue, tj. reci mi neke utiske, posto ja malo zazirem od ovih mikro brendova, pa mozda i ne opravdano.
Mislio sam da sam na putu da dobijem jedan alpha marine ali za nekoliko min ostadoh bez i sad opet jurim. Sat je za te pare odličan, narukvica je udobna l,udobnija i od nekih skupljih modela...safirno staklo,helijum ventil,Luminacija perfektna. Šta više da ti napisem. Odlican je sat. Ako smem,za koji si zainteresovan?
Hvala puno...Interesantan mi je ovaj tvoj deep blue master diver 1000 i deep blue
Dey night recon t100.Malo me brine precnik sata od 45mm,uzi mi je zglob, a nemam gde da ga probam...
Alpha marine500-100 imas na deep blue.es Spanski sajt,dosta satova im je na popustu,konkretno ovaj sto juris je 749e,a bio je 1000ehttp://www.deepbluewatch.es/index.php?id_product=94&controller=product&id_lang =1
Poslednja ispravka: RUS (7.11.2014. u 16:50)
Ne znam koji model želiš...ali ovaj sto čekam je 42 mm. 45 je težak u robusan sat.
Nemam ga više. Ali kažem ti jeste u težak i veliki. Mislim da bi se navikao
Ok hvala na odgovorima...Posto mi je rodendan uskoro,pa je zena odlucila da mi uzme sat,a ja naravno ne zelim da plati previse dvoumim se izmedju ovog deep blue i seika skx007...Skoro mi je zapao za oko ovaj citizenali muci me sto nije automatik,a malo je vise negde oko 450e,ne znam vredi li dati te pare za quartiz?Izvini,ubi te ja sa pitanjima
Bookmarks sajtovi