Poslao sam ti na pp
Poslao sam ti na pp
next year at this time I'll be a millionaire
Juče gledao Dedine slike i dokumenta i nadjem ovo
Vostok Amfibiju sa tehničkim detaljima. Ko zna od kad stoji, kakva sreća moja
Kozna nije njegova, sutra mu nabacujem odelo
Još jedna slika
Poslednja ispravka: RUS (24.11.2014. u 7:18)
A jesi covek! Spuco 4 slike i ni jednu odstraga! Daj bre da vidimo poledjinu! I ne bih rekao da je to amfibija, pre ce biti valjda komandirac. Mada se nikako ne bih zakleo. To je prilicno star primerak i cestitam ti na njemu!
(jbg treba znati i gde da se rodis. zmaj pretura fioke, i nalazi satove. njega i bog predodredio za kolekcionara satova)
Cestitke Zmaju, cini mi se da sam vidio taj model kod dede Srdjana kad sam bio, mislim da je to taj. odlican
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Piše Amfibija na papiru koji je bio u kutijici sa satom. Ne razumem se bas u ove Ruse.
Pozadi nema ništa osim ovih brojeva. Hvala vam
Da, video sam posle da pise Amfibija. Sky ce sigurno da kaze sta je to. Daj odsarafi krunicu pa malo izvuci pa uslikaj taj detalj.
I kakav kais hoces da stavis na njega? Trebalo bi original Vostok. Samo on je mnogo kratak. Mada, taj sat ne bi trebalo ni danosis vec da ga cuvas posto je od dede.
Neću ga nositi. Eh dedu sam najviše voleo. Tako sam i našao ovaj...Tražio slike i njegovo ordenje
Drago mi je da si nasao sat koji je pripadao dedi,cuvaj ga za sina.
Posteno receno,vredan je jer je uspomena, a sto se cuvanja i nosenja tice,moje skromno misljenje je da se lepo ocisti i obavezno nosi ,makar povremeno,pa se ponosi njime od srca.!!! A sada malo na salu da udarim ,......kako bre nekog IWC ne ostavi deda pa da se stvarno puvas s njim kako dolici tebi ,pravom zaljubljeniku u satove,hahahaha.Meni ostavise i otac i
deda,pa dzukela zeljna boljeg promeni u bolje i skuplje....Iskreno kazem jedno je uspomena,ma koliko credna,a kad treba preziveti i odhraniti decu,nisam neki za vezivanje za uspomene. Ja sam prodao IWC zlatan 18kt koji je pokojni cale dobio od Tita licno, da bih pomogao mamino lecenje,a recimo Poljota kog sam dobio od tog moga oca za polazak u prvi razred
osnovne,kupio ga u tadasnjoj BG robnoj kuci......,cuvam jos uvek i navijam cesto,ali ne nosim,jer Ruse bas ne gotivim,mada imaju strasno dobre masine(3133 legenda)...itd Sretno ti bilo dedino,hahaha.Milance ljubi tvoje od nas Stojanovica...ps da ne pomisle postovani clanovi da sam irinican.....Milan i ja smo veliki i neizbrisivi prijatelji dugooooo godina .Sta reci ,a ne zaplakati,hahaha?Pozdrav svima na sajtu,....
Ha pojavi se neki Vostok sa "pristojnim" bezelom - eto mene na temu, jer sam sam ga 100% vec negdje shmekao po internetu...
Tako i ovaj model. Sve je na njemu ok. Svi detalji se slazu sa modelima koje sam vec vidio na netu - ne znam sada da li se radilo o ruskom, njemackom ili watchuseek forumu - gdje je takodje bilo malo "prepirke" da li je komandirac ili amfibija u pitanju, ali mozda je bas ova tipicna amfibijina sekundara podcrtala o cemu se radi, a evo vidim i mehanizam se slaze, 2409, tako da jeste - Milena, svaka cast dedi na izboru - predivan i autentican sat!
Ja imam dva dedina sata, jedan restauriran, drugi ceka na restauraciju. I ja sam bio misljenja da cu ih jednostavno srediti, a onda paziti, spremiti na sigurno i ne nositi, a onda se odlucih da ih nosim u posebnim prilikama, na datume koji me na ovaj ili onaj nacin upravo sjecaju na dedu.
Bookmarks sajtovi