Gospodine Vukase treba Vas prijaviti za ovakvu vrstu nepristojne ponude!!!!
Covek Vasih godina, eee...kazi mu
Gospodine Vukase treba Vas prijaviti za ovakvu vrstu nepristojne ponude!!!!
Covek Vasih godina, eee...kazi mu
next year at this time I'll be a millionaire
Posle vanredne skupstine najistaknutih clanova foruma, pride ni rec o forumu dodjoh na ideju da me ceka jedan kvarcni Seiko Velatura robusan i pravu scuba sat i jedan Tag Heuer koji sam davno zeleo ali automatik medjutim opet kvarcni....
Medjutim razmisljam se... Kod kvarcnih satova mi ne treba kutija za navijanje???? Mislim da je tako... i jos kad se jedan od modelatora nakani da mi naruci kineza jednog originalca...
Seiko Velatura...Orange
Tag Heuer Aquaracer 500 m
i za G dina Vukasa sa sleke naravno
Ja sam znao da će bar dva od ona tri da osvanu okačeni u temi. Samo nas zalamaš ko Džajić. I što je otpao Monster?
Ni za njega ti ne treba kutija za navijanje. Nosiš na ruci, ostalo radi sam. I nije nepristojna ponuda, ne mogu da dam sat sa danom i datumom za sat bez toga. Ako ti se ne dopada, ostaje ponuda za pivo. Posle praznika. Puno zdravlja, veselja i satova u Novoj!
Dobro Vukase aj posle ovih praznika i muka idemo na pivo ali da podje neko sarenilo ne samo Rusi da dodju nego i ovi ostali. Sad ce biti vremena, ima ljudi koji ne rade drugog pa eto prilike ako nisu otputovali da se ponovo okupimo...
Doduse nemoj da se plasis placamo i mi.. ali ponesi plastiku smekerskije je sa plastikom.. znas sve placam !!!
p.s. Pa sta oces dajem ti onaj Vodomer ispod njega
Dogovoreno.
Onaj ispod... neću, to je običan reklamni sat, čim je toliki. Daj onaj iznad, taj je pravi.
moja ljubav je pocela sa ovim satom,prvi sat koji je kupljen od jednog ispostavilo se naseg clana kome sam rekao da sam nasao super forum gde ima sve o satovima i na moje iznenadjenje i sam je bio aktivan...eto i dan danas se druzimo i kad ga vidi moja zena ima da ga pojuri preko brda..samo da ga sretnem
i dalje sam zarazen leka nema i sad mislim vec sam video jednu...lep je radi se servis pa ce biti postavljan...uglavno i satovi koji nisu ovde retko ko je otisao na ruku ljudi koje poznajem i na to sam ponosan..
Kakva izložba
Ajde,ako te ne mrzi,poređaj tako satove koje trenutno poseduješ. Stvarno me zanima.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Au, Milane, umalo infarkt da me strefi! Trebalo bi da takve satove daješ na kašičicu, u više postova, inače će pola foruma da završi u bolnici
Lepo nema šta, samo što reče Neša trebalo bi to dozirati .
trebao si lepo od svega ovoga sebi da ostavis sebi IWC aquatimer, zenith defy el primero, chopard mille miglia i omegu PO koju sad imas. i kazes lepo sebi "ja imam cetiti vrhunska sata", jer malo ljudi poznajem koji imaju takva 4 sata a ti si mogao da ih imas, ali dzaba kad volis da ih menjas pa to ti je..
Bookmarks sajtovi