Milane, sijaju se kao da su novi!
)
bolessssssss
next year at this time I'll be a millionaire
Valjda nece jos da ga nadju...mozda i jedino uzivanje u ovakvom svetu,samo da smo zivi i zdravi i sluzio nas ovaj forum i za druzenje i gledanje..
Milane, jel ima razlike u zavrsnoj obradi (kuciste, narukvica, cifar, kazaljke...), izmedju ove trojce, inace stvarno su super.Ovu Omegu i Longinesa sam video uzivo ali Rolexa nisam, a bas me zanima jel deluje hvalitetnije, ili su tu negde.Kako bi ih ti poredjao. Pozdrav
Omega ima najbolju zavrsnu obradu,sve se bas uklapa kako treba i bas deluje ozbijan sat. Koliko je god nisam voleo kao brend sad mi se itekako svidja. Rolex ima neke ostije ivice i nekad se i zacudim kako je to uopste moguce,kod kopce one dodatne za mikro podesavanje,pre bi se reklo centimetarsko....to je jedino sto sam primetio a i moram kao Mirko A. da kazem da mu smeta pepeljara u nekom autu od 40.000 eur )
Longines je dobar sat,meni posebno drag jer mije bio medju prvim satovima za kojeg sam se posebno namucio da ga kupim ali ne moze da se poredi sa ovim predhodnim.
Ej , Mirko A. , ala ti ustaješ rano... ugrabi li dve sreće a ?
Bio sam ubedjen, da će komentari koje si dao za Omegu, ustvari biti za Rolu . Inače, meni je i izgledom za nijansu najlepša Omega i ako su sva tri prava lepotana...
Eehhhh , da... svaka čast na ovim lepotanima ! Nego , reci mi, šta se desilo sa čika-Glashutte-om ? Ako ti je još uvek tu, daj neku fotku, `leba ti . Kako je taj nemac uspeo da mi privuče pažnju, nemam pojma...
EDIT. -stvarno , kako si uslikao ovu trojku , kao da su iz radnje
Hvala na odgovoru, ovako sam nekako i ocekivao, mada i ja obrnuto za Rolu i Omegu, al sve jedno oba su vrh vrhova.
Dobro s druge strane i mislim da Omega bi trebala da ima to mikro podesavaje jer zavisi od vremena nekad mi je taman narukvica nekad je velika a ne moze da se lepo regulise. Nema opciju ni kod same kopce.
Bookmarks sajtovi