Pa i ja mogu to bas da zamerim,ima onaj dodatak za ronilacko odelo ali u svakom slucaju bar nekiliko mm da moze da se regulise.
next year at this time I'll be a millionaire
omega je omega....moj omiljeni model...ali....možda će te mi se smejati ali ja bi pre nosio orienta nego rolex,imao sam prilike da ga držim u ruci i šta ja znam nisam se oduševio...sobzirom koliko košta...
orienta m-force nisam imao prilike da vidim uživo,ali mi se ekstra svidja i definitivno je lepši od rolexa,po meni,jedino moj izbor orienta bi bio sa crnim ciferom...
sve u svemu satići su lepi....
inače ako dolaziš ili prolaziš kroz novi sad,javise voleo bi ga pogledati uživo...lemi...
Milane Orient je prelep. Naročito mi se sviđa ona crvena "štrafta" na krunici.
Ćomile moj, odlične fotke ! Što se sata tiče, morao bih i ja da se složim sa lemijem. I meni je na fotkama lepši od Role...
Jedva čekam da odemo na tu "istorijisku" kafu , pa da ga vidim i ja uživo. Ja bre buljim k`o idiot i nikako da vidim bilo kakvu falinku na narukvici. Meni na fotkama izgleda extra, pogotovu kopča .
off... ajd od utorka da se vidimo jedan dan , ĺeba ti....
Mozda sredinom Aprila dolazim za NS a mozda i nagovorim ostatak ovaj ovde pa da organizovano dodjemo...
Bakili ajde kad god zelis...
next year at this time I'll be a millionaire
ok...javite se čekamo vas....
Bookmarks sajtovi