Odlican sat i za tu cenu sjajna kupovina. Inace, koliko vidim, svi satovi koji valjaju sa kupujemprodajem zavrse na ovom forumu
Odlican sat i za tu cenu sjajna kupovina. Inace, koliko vidim, svi satovi koji valjaju sa kupujemprodajem zavrse na ovom forumu
Jeste dobra cena...Steta bi bila...a nadam se da ce izdrzati duze.
next year at this time I'll be a millionaire
Lep sat, moram reći da mi se dopada. Jasan opis, iskren rekao bih. Ako neko posle 7 sati posedovanja sata napiše ovakav tekst to znači da mu se sat dopada. S obzirom da je kroz tvoje ruke prošao ne mali broj vrhunskih satova, nema razloga da sumnjamo u kvalitet ovog primerka. Čestitke.
zmaju, sedi, 5!
odlican prikaz, a i sat je lep i deluje odlicno uradjeno (iako moram da priznam da nisam bas neki postovalac doticnog brenda )!
jole777 kaže:
Nisam ni ja Simo,ali iskreno kad sam ga video na sve nacine sam pokusao da dodjem do njega...to je bilo u slucaju samo sa tri sata.
I nisam se pokajao...stvarno je makar meni doduse i mojoj zeni svidja sto je veliku plus za satic
stvarno extra izgleda sat mocan je
ZAnimljivo, i na wus-u sam video da je to najrasprostranjenije misljenje. Na papiru RW ima sve- odlican kvalitet (njihove narukvice su medju najkvalitetnijima), odlicne mehanizme (eta 2893) i zanimljiv dizajn (meni previse moderan sa srafovima koje forsiraju na ciferu ali opet hublot je bas zbog modernog stila i postao tako popularan) a opet vidim da nije bas preterano postovan medju ljubiteljima satova al ne vidim ocigledan razlog za to.
Da se ogradim, kad se pojavio na prodaji preskisio sam ga samo zbog modernog dizajna a ne samog brenda.
^ nije mozda pravo mesto za diskusiju, ali valjda se zmaj, kralj off topica, nece ljutiti, necemo dugo.
Nisam znao to za wus, ali me ni najmanje ne cudi. To je brend koji, po mom misljenju, nema nista sto bi se postovalo. Nije bitno to sto su mladi i sto postoje nesto vise od 30 godina, nego sto za to vreme nista nisu dali casovnicarskoj umetnosti. U njihovom fokusu nisu satovi, nego trziste i novac. Oni nisu rezultat entuzijazma, vec (nadam se da mi niko nece zameriti, to je samo moje misljenje) snobizma i smisla za biznis. Ulozis brdo para, kupis gotove mehanizme, platis dobre dizajnere, jos brdo para das na reklamu i eto ti instant sat, kvalitetan, ali bez ikakvog identiteta. Sta tu da postujes? Gotovo potpuno ista prica je i sa Maurice Lacroix (s tim sto su oni u poslednjih 10-tak godina jos i nesto radili).
Uporedi samo ove polumodne brendove - RW i ML sa brendovima koji su, takodje, mladi, kao sto su Sinn ili, jos bolje, Damasko, pa ce sve biti jasno.
jole777 kaže:
Simo banovacu te odavde ))))))
Bookmarks sajtovi