Nema jedino sto ga pljuju po WUS u i pojedini nasi uvazeni......... eg Simo Simoooo
Nema jedino sto ga pljuju po WUS u i pojedini nasi uvazeni......... eg Simo Simoooo
next year at this time I'll be a millionaire
Lep sat, samo fotke nisu nesto Salim se super slike , super sat Da ga dugo nosis u zdravlju i veselju
Omega Planet Ocean mesh shark divers
sledece je orange rubber
Sat je extra a narukvica je fantastična! Da li je udobna za nošenje?
Jeste,njegova je pa mislim da i mora....70 g tezi. Ne cupa kako sam mislio da ce...i odusevljen sam kako stoji...mislim kas ))
I Hvala Vam svima na lajkovima..zbog vas i volim da podelim...Kako Vasi tako i moji satovi su mi dragi....zato ne zamerite ako se ponavljam
Uvazavam misljenje clanova renomiranih foruma kao sto je WUS,ali ako se nekome svidi neki sat,pri tom ima para da ga kupi,onda to potpuno podrzavam. A misljenje...? Svako ima pravo da ga iskaze...
Prema tome,meni se jako svidja taj tvoj RW i vrlo rado bih ga kupio da imam para.Ako ga budes prodavao i davao ga na neki duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzi vremenski period,eto me.
Uzivaj u satu.
Milance iscepao ti se sako
Jurim neke kriminalce,a tasta mi je super u krpljenju..tako da se ne sekiram...nego cuti nemoj da me cuju dok ti pricam ovo ))
Bookmarks sajtovi