imam lepšu raketicu...ali nemam iwc...koji mi se jako svidja....ali....nema.......
imam lepšu raketicu...ali nemam iwc...koji mi se jako svidja....ali....nema.......
sta cu kad nemam druge satove pa moram da izmisljam krive drine..
next year at this time I'll be a millionaire
Sjajan sat. IWC mi je mozda i najomiljenija marka, samo da kupim ono sto mi se svidja (iwc seven days) zena bi me ogulila Inace, taman sam se pitao sta ce ti toliko slicnih satova sa crnim ciferima ali vidim da jedan ide, ko u emisiji najslabija karika
Da,za taj navijac kad sam ga probao stvarno mi je doslo da probijem izlog i da trcim dok ne skoce na mene....savrsenstvo...
Najsigurnija prodavnica s najnizom cenom je:
IWC Portuguese 7 Day Power reserve - 5001-07 - Time of Switzerland
Ali i tih 7.5k je bas podosta za jedan sat. Ali mehanizam mu je cudestan, dodje mi da rasprodam kolekciju i da imam samo dva sata- casio i iwc-a
Jeste velika,ali kad se doda da jedna Omega Po ima skoro istu cenu,doduse sa 9500 mehanizmom oda mu dodje da su satovi generalno tisli na 10 ili 15 % gore...Sta ces nafta cini svasta....
I posteno bi bilo,makar bi ja voleo da vidim tvoju kolekciju uvek je lepo uzivati u satovima...kad znas da neko ima nesto lepo onda mozes lepo da ga zamolis da ga slika i da ga stalno gledas...
I moj predjasnji Portofino je jedan sat koji je naizgled obican ali sat kojeg treba imati u bilo kojoj kolekciji...steta je sto se nema para da se sve lepo zadrzi...
Taj Portofino je meni stvarno vrhunski sat i jeste šteta, što se nije mogao zadržati...
Baki ranije si mogao za stvarno relativne pare da nadjes neki dobar sat,sad sve je gore i gore. Nekako se vise nema obizra kako za starije tako i za ove novije...za koju sam ga ja cenu dao to je jako smesna cena...u to vreme je naravno otisao za neki bolji. covek makar smem da govorim u svoje ime je jako pohlep i oce nesto bolje. divim se ljudima koji imaju sat ma koji god da je i ne opterecuje se za bolji,lepsi....brend...kako ga posle prodati po pliblizno toj ceni po kojoj je kupljen. moja bolest je ne izleciva....
a sto je najgore u svemu tome svaki sat pamtim i volim...nekad mi se i vrate...
Milance tu "bolest" mislim da vecina nas na forumu ima,u manjoj ili vecoj meri
...izvini što ti razvodnjavam temu
Prednost tvoje "manije" za satovima se sastoji u tome da si gomilu kvalitetnih satova "provukao" kroz ruke i imao ih. Pa i to je nešto, da ne kažem, možda i bolja varijanta. Realno, kad bi ih sve imao, pitanje je kad bi stigao da uživaš u nošenju.
Nego, mene samo čudi jedna stvar... kako to da se nije našao baš ni jedan model, od stvarno prelepih satova koje si imao, da poželiš da ga imaš ceo život ? (recimo iwc aqua) Sve ostale prodaješ, nabavljaš bolje, ali bar jedan da ostane (poput Rakete za ćeru)
A što se tiče sadašnjih cena satova, skroz si u pravu. Jeste sve gore i gore i prenapumpavanje cena je u skoro svakom "mid range" brendu...
Bookmarks sajtovi