Samo citam vec poceli da se javljaju problemi sa poklopcem poceo je da se ljusti..smeta mu alkohol a ko me ne i znoj..sad ako je samo alkohol to je i ok ali znoj...
Samo citam vec poceli da se javljaju problemi sa poklopcem poceo je da se ljusti..smeta mu alkohol a ko me ne i znoj..sad ako je samo alkohol to je i ok ali znoj...
next year at this time I'll be a millionaire
^ Nemoguće da je ovo original...
sa njihovog foruma....
i plus serijski broj ne verujem da nije original
Da li ovaj sat ide na navijanje i nakon navijanja drzi preko 5 dana?
iskreno ne znam,ja ga navijam kad god ga stavim na ruku, zao da ga ogrebem....pise po specifikaciji 8 dana, na dva dana ga navijam. skoro ni jedan sat nisam pratio koliko kasni ili zuri..cak mi je i poenta da vidim koji kako radi posle stelovanja svih u sec...jel to im je po meni i draz....
TECHNICAL SPECIFICATIONSMovement: Hand-wound mechanical, Panerai P.2002/7 calibre, executed entirely by Panerai, 13 ¾ lignes, 6.6 mm, 21 jewels, Glucydur® balance, 28,800 alternations/ hour. KIF Parechoc® anti-shock device. Power reserve 8days, three barrels. 191 components.
Functions: Hours, minutes, small seconds.
Case: Diameter 47 mm, brown Panerai composite material, with removable wire loop strap attachments (patented). Winding crown personalized Panerai.
Bezel: Panerai composite material.
Back: Panerai composite material.
Dial: Brown with luminous Arabic and Roman numerals and hour markers. Small seconds at 9 o’clock. Crystal: Sapphire, formed of corundum, 1.9 mm thick. Anti-reflective coating. Water-resistance: 10 bar (100 metres).
Poslednja ispravka: milan zmaj (13.5.2012. u 12:29)
Ja ne znam, kako je ovo moguće da se dešava sa zadnjim poklopcem... da nije bila neka hemija sa alkoholom u bočici ?
Baki necu ga toliko nositi da se desi ovo...
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Sta fali ovome, pa to je cist minimalizam na kub
Mister No, dok god možeš da biraš kupiti ili ne kupiti, odgovornost je pre svega na kupcu....pa nisu ovo dečije pelene, kod statusnih simbola, etika nije naročito važna, ko nekoga bije po ušima da kupuje skup sat sumnjive vrednosti?
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi