Da,od 2 zla izabrao si veće
Da,od 2 zla izabrao si veće
opa ipak si uzeo IWC
cestitam
ma jok bre bio je on moj
i pre stavljanja oglasa )
next year at this time I'll be a millionaire
Seiko 6138-8030
eh kad bi ...ma moram da ujamim Simu da mi intervjuise satove...
mesavina novo lepo staro lepse hmmmm aj ide tako
i moj gral
Uhu, to je taj koji si spominjao u 6138 temi. Kuciste je u jako dobrom stanju, ali tko god radio relume cifera je kreten.
Seiko je prava smekerica,nego jel taj bullic tvoj? Bice vrh, ima bas velike sape.
znam jole njega cu da narucim ako moze da se menja a mislim da moze. vec sam nesto gledao ili cu da ga saljem kod jednog modelatora koii me ignorise mao duze vreme ne znam sto da g odese kod simovica da ga sredi skoz jer mi je stalo bas da bude savrsen jer vidim da je cenjen satic,ali sto je najbolje mehanizam mu je savrsen evo sad sam gledao ni sec od juce ne kasni mozda seci pustio sam da radi stoperica vidis kad sam ga uzimao mislio sam da je to vec neko pazario....pa sam slucajno poslao poruku i javio mi se postovani Igor inace clan foruma....evo pozdrav za njega i da se ukljuci malo u rad je istinski zaljubljenik.
Hvala Ivane
idemo u off a ne mirisu me modelatori ali cu ti reci...
bulic je iz legla svetskog sampiona...ne mogu dalje...nego bre cera jel lici na mene ili ne?
pusti bulica
Cera ti je slatkis, al ne znam jel lici na tebe (nisa te video), evo necemo vise u pravcu off-a. Zmaju kod tebe je sve svetski i cuke i bullic i cera, svaka cast. Pozdrav.
Bookmarks sajtovi