Postovani Milane,
Prije svega da izrazim divljenje za Vasu kolekciju satova i paznju koju im posvecujete.
Htio sam da Vas zamolim da me usmjerite: gdje i kako da narucim mesh shark narukvicu kakvu sam vidio na Vasoj Omegi.
Unaprijed zahvalan, SasaR
Postovani Milane,
Prije svega da izrazim divljenje za Vasu kolekciju satova i paznju koju im posvecujete.
Htio sam da Vas zamolim da me usmjerite: gdje i kako da narucim mesh shark narukvicu kakvu sam vidio na Vasoj Omegi.
Unaprijed zahvalan, SasaR
Hvala..odgovor na pp
next year at this time I'll be a millionaire
a neka kozna 18 i 20 mm l duzina dobra a da nije skupa gde naci
IWC aquatimer vintage,u iscekivanje Jegera ipak sam morao da se zadovoljim ovim,doduse sa jednom prijateljem odavde kad smo,ga davno gledali rece mi je da je to pravi sat...ja naravno ni da ga pogledam sve oci bile uprte u sasvim drugaciji...
Na kraju evo ga ovoj temi i nadam se da zavrsavam sa razmisljam kako do kojeg da stgnem. eventualno jos jedan koji ce mi biti zadovoljstvo da sredjujem i poliram...
IWC Aquatimer vintage 3231 sa koznim kisem (tako je dosao)
...
...
...
....
...
...
Bolje sa mob nisam mogao
i juce sa bazena sa bazena dve lepee
i najlepsi u ovoj temi Aqua....
Milane nenadmašan si fotograf satova, pozadina satova i drugih pozadina.
Milane, odličan je taj Aquatimer, po mom mišljenju mnogo lepši nego ovi noviji.
Fotke su ti odlične, i već sam rekao da imaš talenta, nego htedoh da te pitam, jel ti zna žena da slikaš "satove" po bazenima?
Hvala Vam drugari,trudim se da docaram sve sto je lepo u pozadini...
Divni ste
Ste reci nego odlican. Ponovo u tvojjj kolekciji do sada i nije bilo satova za koje bi se moglo reci bilo sta drugo. Meni iskreno kao i Vladanu mnogo lepsi nego ovi novi Aquatimeri pri tom ima i in hause mehanizam. Sve cestitke.
ko je ta crnka sa slike, hocu da joj kupim sat
Aquatimer vintage je po meni najlepsi sat od IWC-ove nove kolekcije. Svaka cast na ukusu i izboru.
Bookmarks sajtovi