Da,naravno drug Baki.Da navijam ili ce te samo da to odradite ???
Da,naravno drug Baki.Da navijam ili ce te samo da to odradite ???
next year at this time I'll be a millionaire
-ako ne zahteva puno vremena, možete izvršiti i navijanje. U žurbi sam...
oh naravno druze...bice sve kako Vi zelite
Zahvaljujem na ljubaznosti .
cc cc, pa vi ste totalni ludaci
Milanče, nije ti loš taj ružnjikavi "nemac", jes da su mu krunicu greškom natakarili tamo gde ne treba, ali ipak...švaba je to, pregazili su pola Evrope...
..I kako kaže Bata...
Milane, sat je fantastican, mogu li da pitam gdje i koliko?
Krunica je, mislim, namjenski stavljena na 12 djelom radi pokretljivosti ruke (radi se o ronilackom satu, slicno Seikovoj filozofiji krunice na 4) a i da bi se smanjila debljina kucista (zarotirali su i onako prilicno vitku ETU u odnosu na njen uobicajeni polozaj i time dobili jos mozda 1 mm posto je ona kod krunice najvisocija, obratite paznji koliko je sat, kada se zanemari korona, zapravo tanak). Sve je spakovano tako da se sat maksimalno stanji, sto je za diver i logicno sa cisto prakticne strane.
Ista je prica sa skupljanjem ka unutra, mislim da je i to smisljeno zbog nosenja na ronilackom odjelu, odnosno da se osim "federastog" kaisa sat jos malo izdigne od ruke tako da ne smeta pri pokretima pod vodom.
Moja 2 centa.
Njemci mozda ne blistaju u kreativnosti i dizajnu, ali kada je prakticnost i upotrebljivost u pitanju, tu im nema premca.
Ovaj sat mi se strasno dopada, svaka cast.
Ako ti dosadi, javi mi se
Pozz,
Jovan
Ma verujem da to nije bilo cisto dizajnersko pitanje oblika ali kazem samo da me nervira,za krunicu neobicno jer nije bas toliko bas pristupacno za navijanje,nije tesko ali mozda nisam navikao..sve u svemu dobar je i evo nosim ga
Izuzetna kolekcija! Zelim ti da se utrostruci pa i upetostruci! Svaka cast, istancani ukus i stil!
Nešto nam nema Zmaja danas, kao da mu je rođendan! A ne zove na pivo
Zmaj ns utakmici slavi rodjendan ))
Bookmarks sajtovi