A onda pozer...nazalost moj san zbog cele situacije ce morati da saceka,ne znam ni ja sta ali bez razmisljanja sta i kako...
sta god mislili a zna da Djorde ce da lajkuje ...lep
Breitling Superocean ll
...
....
....
....
A onda pozer...nazalost moj san zbog cele situacije ce morati da saceka,ne znam ni ja sta ali bez razmisljanja sta i kako...
sta god mislili a zna da Djorde ce da lajkuje ...lep
Breitling Superocean ll
...
....
....
....
next year at this time I'll be a millionaire
Pa to je mozda to nego je nesto drugacije...ostavio ga na ciscenju pa cemo da vidimo. Ne zaostaje za pozerom ni malo..posle dobrog treskanja.
Ma gde bre da zaostaje... pa ti vintage hrono su čudo ! Moram se i ja postaram da nabavim neki. Nego, ova rodanija sa kp skupa k`o djavo... može to mnogo bolje. I tako se nigde ne žuri.
PS. nego, lep ovaj pozer AMA BAŠ kao lutka !!! Ti bar znaš da u Braji i ne uživam posebno, ali ovajjjj
Milance - u tom Keleku se verovatno nalazi Calibre 11 (mada mozda i Calibre 12) koji su Heuer, Breitling, Hamilton, Buren, Dubois-Depraz razvili kao prvi automatski hronograf, iste godine kada su se pojavili i ElPrimero i Seiko 6139!
Inace - mehanizam ima mikro rotor i casovnicari ih ne ljube previse, kazu da se nisu dobro pokazali , ali su svakako zasluzni deo istorije a verovatni i drze dobru cenu!
EDIT: Kazu ljudi da Valjoux 7740 vuce korene od gore pomenutog Calbre 11...
Poslednja ispravka: vladas (5.9.2012. u 3:52)
No time to lose
Vlado na par udaraca moje popravke radi kasni minuta za breitlingom 3 dan
a lepota je kad se otvori...i video taj mali rotor
Chronomatic Cal. 11...15
This is a joint development of Hamilton-Buren, Breitling and Heuer. It should become the first selfwinding chronograph. But Cal. 11 was introduced in March 1969, thus two months later than the El Primero from Zenith. The movement is based on the Buren 1322 (with micro rotor). This was not designed to attach a chronograph mechanism, and this lead to the crown at 9h, while the minute counter staff is fed through a hole in the winding-rotor bearing. Cal. 12 is just a redesign with higher frequency. Cal. 14 has a 24h-display and Cal. 15 only the 30min counter, but a sub second. While the El Primero has survived until today, the expensive design made the Chronomatic a victim of the quartz boom. Consequently the number of these watches with the crown on the wrong side is pretty low.
Soon )
SEIKO Monster Diver's Collection 200M Automatic SRP315K1
Shipping Charge (Normal Registered Air Parcel Zone 1)
landeron cal 248
Poslednja ispravka: milan zmaj (11.9.2012. u 15:13)
Kelek Automatic Chronograph, Cal.15
Bookmarks sajtovi