I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
next year at this time I'll be a millionaire
Breitling baja do.... cal 7750 or 13 )))
Zmaje bre, čovek li si , zmaj li si, šta li si, pa kud će ti duša... sada, kad hoću od početka da uživam u ovoj temi, meni treba jače od dva čuksona ! Pa napravi (ni manje ni više) 60 stranaaaaa !!!
Milance odlicni satovi, bas su lepa ova dva vintage sata. Jos malo da iz izglancas i bice ko bombonice.
svidjaju ti se hehehehe popicemo kaficu
Nocas sam gledao moj,New Monser,nisam vidjao onakvu kutiju deluje mi kao kozna. Ne znam da li je kod ostalih ovih Vasih starijih modela ista kutija ali ova New je...jedva cekam..
a novi foto,pomalo amaterske slike ali opet lepi satovi
A Kelek stari madjarski jedva cekam da ga islikam iz svig poza ))
Panerai
...
Breitling
...
...
....
...
...
...
Rolex
...
..
Hello Kity
...
ii cvet za moje zenske
Ej , Ćomile, mislim da je ta kožna u principu za tržište poput našeg, ne vezano za model (vidjam na klipovima i kod španaca) .
Ala si izškljocao Panerai , svaka čast ! Što se pozera tiče, meni nekako mnogo lepši uživo . Ne da se lepo, realno uslikati...
Poslednja ispravka: backarelli (29.9.2012. u 23:41)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Braja je do j...!
36 h
noc dan Rolex,Breitling,Panera s tim sto kod Paneraia je tesko bilo nastelovati,ne prikazuje minute.
Breitling najbolji
p.s Corum je slucajno tu
Bookmarks sajtovi