Pravi lepotan!
Pravi lepotan!
Cestitam Zmaju,neka dugo kucka.
Na pocetku da kazem da je sat odlican i da je ispunio sva moja ocekivanja od njega. Ide napred +7 sto misli da je odlicno ma da se kod nijednog sata nisam opterecivao ali zbog Vas da napisem. Luminaciju nisam imao do sad ovakvu tj da dugo traje,krunica kod ni jednog sata mi se nije srafila kao kod ovoga i odlicno stoji na ruci.
Posledica sto vise ne pisem o ovom satu je jedna PP poruka i celokupna nedelja citanja raznih makar meni postova....
I jedva cekam Keleka
luminacija
- 0
- 1
- 0
Title: Click to add
next year at this time I'll be a millionaire
E, Milane, moram da ti i javno kažem da si mi svojim postovima ulepšao ovo jutro. Mnogo lepih slika, lepih satova, pozitivne energije... Hvala, druže moj
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Veruj mi da ja nemam ni malo pozitivne energije i da zbog nekih od Vas sam ga uslikao,Vas nekoliko inace kad malo bolje razmislim sto bi ja sad pokusavao da docaram neki sat prilikom slike ali ajde zbog Vas nekih...i Drago mi je Neso sto se tako osecas.
Nadam se da ćeš je uskoro videti i naći, a ja ti od srca želim da to bude što pre.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
svaka cas zmajce na prinovi sat je prelep da te dugo sluzi
Bravo,prelep sat i slike!
Hvala,bas mi se svidja steta samo za metalnu ali nisam imao para a i model sa metalnom mi se nije svideo...uzecu mu pdv mesh
ovakvu nekakvu
Hmmm...moglo bi biti zanimljivo sa tim pancirom
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi