Odlican sat!!! Bravo!!!
Odlican sat!!! Bravo!!!
lep Seiko , samo mi bode oci sto sekundara ne resetuje tacno na nulu
Dobar Seiko ali meni je nesto sumnjiva ova kutija na kojoj si ga slikao
Spring Drive kutija.
Da nisi uzeo jedan?
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
a jos malo ulazim u Spring...
next year at this time I'll be a millionaire
A gde su slike sredjenog Keleka?
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ponedeljak ili Utorak bi tebalo
Moram povodom ovih desavanja i ranijih u vezi prodaje satove iz svoje kolekcije. Za mnoge sam preprodavac,u to verujem a to mogu da budem siguran. Ja satove volim i prosto sam bolestan za njima.
Sad kako jedan clan rece kad sam prodavao dugo cekani sat napisao je komentar Kad vec...a na tom satu sam izgubio da ne kazem koliko para. Ali meni nije zao jer je ovde i nosi ga decko koji voli.
Imate sat koji Vam se jako svidja onda vidite sat koji vam se vise svidja od ovog predhodnog i sta kad nemam para da ostavim sve sto pozelim.
Jos kad mi kazu iz sale preprodavac poludim,da jesam i da se tako osecam onda bi i zaradjivao i ne bi me bilo briga. Ovako sam na jednom satu zaradio a to je Bakijeva zelja....ali opet gledam i sa finasijske strane sto da ne.
Mozda je jedina greska ovog foruma su Satovi iz moje kolekcije ,jer ima ljudi koji da ne kazem i ne zele da dolaze u situaciju da ih neo proziva ali to mi nije bas posteno.
Eto morao sam da napisem to.
P.s. Ja necu nikome da se pravdam zasto bi prodavao neki sat ali samo molim da to cinim li zato sto su mi potrebne pare ili zelim neto sto je bolje za mene u tom trenutku.
Poz
Bookmarks sajtovi