Milance izvini ako ti kvarim temu ali moram ovo negde da napisem, pa da se nadovezem (ako smeta ovde neka prebace ili obrisu admini).
Da budemo realni , da pregledamo svaku kolekciju ovde prikazanu na forumu , nece biti ista i normalno je da se satovi menjaju. Koje su pobude za prodaju sata nije ni bitno , da li da bi se kupio drugi ili odhranio porudicu, svi ti razlozi su legitimni i niko nema pravo da nam zabrani da menjamo kolekciju. eto ja svoje fosile nisam stavljao u prodaju zato sto su galeriji , naravno da sam mogao da ih prodam i da sam mogao da dobijem neka veca finansiska sredstva prodao bih ih sigurno . Mislim da nije uredu da nabavim sat i da se kunem u njega i da ga posle 2 sata stavim na berzu. U principu i to me bas briga, mnogo mi je gore kad neko neki sat nerealno hvali da bi mu nagurao cenu i to radi sa punom samouverenoscu da mu skoro i poverujem ( bez ikakvih argumenata nabacuje vrednost )To mi je mnogo gore nego da neko normalno predstavi sat u galeriju i onda ga proda , mada ni to ne podrzavam, posto ima tema za to. Ali ljudi jos jednom apelujem ako se desi takav propust , daj to da polako resimo, svi ovde volimo forum, i neka se jedan sat proda bas zato sto je bio u galeriji, ako niko nece da umre.
Milance mislim da tebi iko na ovom forumu moze nesto da zameri , bar ja necu sigurno
Bookmarks sajtovi