U temi Veličina? povodom internog dogovora uvezi izdavanja dozvola za nošenje sata... Nema veze, neozbiljno je
U temi Veličina? povodom internog dogovora uvezi izdavanja dozvola za nošenje sata... Nema veze, neozbiljno je
pa sad ono je naravno bila sala...lajkovao sam ono sad KAD sam video....
ja sam ovde samo ljubitelj ovih lepotana sa slika,a o velicini ima ovde ko brine i tome
i necemo valjda kvarimo moju temu gde su moji lepotani sa velicinama...
next year at this time I'll be a millionaire
Oris TT1 Diver GMT WorldTime moja lepa prinova takozvani vodomer ocekujem jos jednu ali otom potom...
voleo bi sad da napisem kao skore svi nasi pametni forumasi nesto o satu ali cu kao Vladan video...pa da se smejemo,uzgred naravno da zamolim nekog da ga nosi sat vremena i napise na papiru i da ja to cutam uz prijatnu muziku u pozadini..
Uzgred sad mi je i zao sto sam se uopste trudio da postavljam svoje satove jer vidim da neki clanovi ni ne pomisljaju da to rade pa onda ispadoh malo glup (ocekujem neki lajk)
ali evo ga a sutra jos malo vise slika i Citizena i Orisa
Milane ja tebi cestitam na lepom Oris-u, kao i na ostalim lepim satovima iz tvoje kolekcije. Ali obavezan si da napises jedan "review"-u. I nisi glup, tema je bas zazivela, ali treba sacekati da se satovi, ociste, nasmikaju, islikaju, pa malo jos doteraju u fotosopu i td..
Zmaje, da filozofiras, ti glup.
A oris je super.
Milane,čestitam i na Orisu.
Stvarno je dobar.
Nadam se da ćeš ''upecati'' i onaj drugi.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Cestitam na prinovi! Znaci, ipak si se odlucio za oris...mislim da nisi pogresio, sat je E da, da ne zabavim...sa nestrpljenjem ocekujem tvoju video prezentaciju ovog sata..
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Pa od tebe i ne ocekujem nista manje, u tvoj izbor nismo do sad imali ni jedan razlog da sumnjamo,svaka cast.
Pocrveno sam...Hvala ali nadam se i onom Fortisu cekam..iz prikrajka...
Hvala Vam
Cestitam na lepom satu,steta sto nema metalnu narukvicu,pa da ga uparim sa mojim diver-om!!!!
Bookmarks sajtovi