E Zmaju lep ti Breitling ( aaa grč ). Lepši mi je od prethodnog, kao da ih nije ista majka rodila. Bez šale lep sat. Doduše ona Amfibija ti je bez premca . Nje ako se odrekneš otpašćeš mi od srca .
E Zmaju lep ti Breitling ( aaa grč ). Lepši mi je od prethodnog, kao da ih nije ista majka rodila. Bez šale lep sat. Doduše ona Amfibija ti je bez premca . Nje ako se odrekneš otpašćeš mi od srca .
Nema sanse da Amfibia ode to je od prijatelja....
Moram ti dati jednom da nosis malo Braju cisto da ti srce malo bolje kuca ))) za tvoju dusu
next year at this time I'll be a millionaire
mora i meni da das braju malo da nosim isto zbog srca
Hajde u Milanovj temi da cestitam rodjenje sina i neka je ziv i zdrav i da ga cuva sestra a da Milan i Natasa ne stanu na drugom detetu .
No time to lose
Stvarno lepe vesti, čestitke mami i bebi! A tati su dosta satovi, šta će mu čestitke
Bravo i cestitam Milance,da ste mi zivi i zdravi i da stignes cika Miska,jer i sam znas da imam 3 cerke.Ljubi ga u okce u moje ime !!!!A ja posto sam damen majstor ,nadam se da ce mi najstarija cerka i zet ostvariti davnasnju zelju ,da ako nisam tata na musko,da budem barem deda jednom decaku.Najlepsa vest koju sam danas cuo i odma mu stavljaj neki Seiko na ruku,nemoj od malena da ga ucis na skupe satove,hahaha.
Cestitke Milance!
Cestitke i sa moje strane Milane neka je ziv i zdrav
Cestitam Milane
...ode košuljaaa...
Iskrene čestitke i najlepše želje sa moje strane, Zmaju Nek´vas zdravlje i sreća prati celog života
Bookmarks sajtovi