pozdrav, zovem se Milan, i predstavicu Vam moju kolekciju....
pozdrav, zovem se Milan, i predstavicu Vam moju kolekciju....
Milane, dobrodošao!
Kad budeš imao vremena možeš nam napisati svoje utiske o satovima koje poseduješ.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala.... Fosil mi je prvi sat, pre nekih pet godina sam ga kupio, ali ubrzo mu se ostetilo staklo.... Raymond Well sam dobio na poklon, mada cuo sam da je dosta skup, nisam video takav sat u prodaji u Srbiji..... Festinu sa metalnom narukvicom nosim od 2012 godine, i prezadovoljan sam, radi savrseno... To mi je sat za svaki dan... Festinu sa koznom narukvicom sam kupio pre dva meseca...svidja mi se po izlgedu, deluje atraktivno, veliki sat je u pitanju..... Razmisljam da uskorije vreme nabavim Seiko monster, jer hocu neki sat koji je cvrst i izdrzljiv, a da bude automatik ).....
Monster je svakako dobar izvor, a poseduje ga više članova foruma. Koliko mi deluje, voliš ono što bismo nazvali sportsko-elegantnim satovima i estetski svi izgledaju sasvim OK.
Da li ti je staklo na fosilu samo napuklo? Ne bi trebalo da bude problem da se zameni.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Milan89, Monster je za svaku preporuku i od mene a sigurno i od svih clanova....ujedno dobrodosao u drustvo naveceg sajta o satovima na ovim prostorima.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Hvala Vam svima..... Staklo na fosilu je nekako unutra puklo, ne vidi se lepo na slici.... znaci sa spoljasnje strane se nista ne oseca kada se predje prstom, vec se samo vidi.... da volim sportsko - elegantne satove..... svakog nesto privlaci
Mozes se raspitati u BPM-ovom servisu koliko bi kostala zamena tog stakla. Ako nije skupo i ako volis taj sat, sto da ne... Popravi staklo i opet sa uzivanjem nosi sat na ruci. Pozz!
Milane dobro došao na forum! Neka kolekcija raste. Za Monster-a samo preporuke.
Hvala .... nastavice da raste... popravicu staklo ...
Dobrodosao! Samo napred! Naravno, odmah stavljaj fotografije ovde!
Bookmarks sajtovi