Poslednja ispravka: vladas (13.10.2012. u 14:12) Razlog: ubacen naziv sata zbog spajanja tema
Poslednja ispravka: vladas (13.10.2012. u 14:01) Razlog: ubacen naziv sata zbog spajanja tema
Miško, mislim da je bolje da otvoriš jedinstvenu temu na sledećem linku, odnosno delu foruma: Galerije satova članova foruma
Ovako lepu kolekciju bi trebalo svakako objediniti u jednoj temi, a možeš zamoliti moderatore da spoje ove teme koje si već otvorio.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala na savetu,jos uvek se ne snalazim bas najbolje na forumu,a imam bas dosta toga da pokazem iz svoje kolekcije.Potrudicu se da se sto pre snadjem. Lako je vama ,starim vukovima.
Dobar Zenith, stvarno dobro ocuvan.
Samo mi se ne svidja ta narukvica.
To su satovi sa oglasa na KP, pretpostavljam da ti prodaješ ili si kupio? Omega je stvarno
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Da satovi su moji na KP-u.Hvala na komplimentu.
U pravu si,slike su od pre 2 meseca,na njemu je sada kozni prosiveni kais,koji mu daleko lepse stoji.A da je ocuven ,stvarno jeste.
@miskostuka - svaka cast na satovima, zaista su prelepi!
Ja sam tvoje postove / predstavljanje satova iz kolekcije, prebacio u ovu zajednicku temu - prezentaciju kolekcije.
Skrenucu ti paznju na pravilnik ovog podforuma - posebno da mozes slike satova namenjenih daljoj prodaji postaviti u Fotografije i komentari satova namenjenih daljoj prodaji.
Pozdrav,
Vlada
No time to lose
Bookmarks sajtovi