Mario
Lep tekst.
Taman kako treba
Kao,uostalom, i sam sat
Čestitam.
btw-Mnogi proizvođači kvarcne mehanizme nazivaju mudulom.
Mario
Lep tekst.
Taman kako treba
Kao,uostalom, i sam sat
Čestitam.
btw-Mnogi proizvođači kvarcne mehanizme nazivaju mudulom.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Dobar sat i dobre slike!
Ovo mora da se vidi uzivo, javljam se kad me put nanese u NS, nadam se uskoro.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ovo je neki lampaš
Zanimljiv sat.
Tuna je super
Lep sat Mario. U zdravlju te služio.
Mario, zasluzujete i ti i tvoj opis, a, naravno, i ovaj prelijepi sat, jedan veliki aplauz!
Jako mi se svidja oblik kucista, kao i ovaj elegantni cifer... a sta drugo i ocekivati od jednog JLC-a...
Uzimajuci u obzir da mu ima vec cetrdesetak godina, sat je u fenomenalnom stanju! Cestitam jos jednom, i u zdravlju ga nosio!
Он сказал: "Поехали!"
sky, arch_m, big tnx
Cestitki i od mene
Evo da predstavim zadnju prinovu koja je “sletila” u moju kolekciju. Inace sasvim neplanski ali kada sam ga stavio na ruku jednostavno se “zalepio” i sta drugo nego ......plati Mario!
Inace o ovoj seriji Casiovih satova se manje-vise sve zna, ali evo kratki prikaz i ovog G-shocka
Inace sat dolazi iz zemlje izlazeceg sunca a punim nazivom se dici kao:
Casio G-Shock GW 4000D-1AER
Takodje poznat i kao Sky Cockpit i spada u multifunkcionalne quartz satove. Solarnim punjenjem i radiokontrolom sa bezbroj opcija i funkcija, vrlo velike namene (ovde nema smisla da se navode, previse ih ima). Ovaj model pojavio se na trzistu pri kraju 2012.
Duzina sata............................52.9mm (lug to lug)
Sirina sata.............................50.4mm
Visina kucista.........................15.6mm
Tezina...................................155gr
WR........................................200m
Sat se jako lepo drzi i ponasa na ruci. Treba znati da je to prilicno velik sat, robustan i teze ide ispod kosulje ili uskog đempera. Leti dolazi do izrazaja na ruci (to jos moram proveriti ali duboko verujem u to). Kuciste mu je izradjeno od legure materijala tj., sinteticki kaucuk, dolazi na metalnoj pvd narukvici solidne izrade, sa sigurnosnom kopcom. Mozda mala zamerka je samo 3 utora ili rupe za micropodesavanje, ali.....te tri rupe su ujedno duzina jednog linka pa mozda radi toga. Zanimljivo resenje za menjanje linkova.
Kolege koje su citale moje postove znaju da je kod mene mozda najbitnji faktor, preglednost i citljivost sata. E ovaj je jako citljiv sat. Analognog brojcanika, cifera koji dolazi u 3D obliku. Veliki i jasni markeri, lepo oblikovane glavne kazaljke. Mala zamerka je datum koji bi po mom misljenju trebao biti jasnije markiran ili treba imati mladje oci.
Pokrece ga dobar modul oznake 5087, vec navedeno da je radiokontrolisan . Kuciste crne mat boje pokriva mineralno konveksno staklo (u mom slucaju saphirno-doplaceno) obrubljeno gornjim pokrivnim prstenom kucista koji ga dobro stiti. Sa bokova kucista nalaze se veliki i lepo oblikovani pusheri za namestanje funkcija sata.
Vodootporan je do 200 metara.
Luminacija prilicno dobra, blago zelene boje i drzi celu noc.
Sorry za piknjice na fotkama, nisam ga obrisao prije fotkanja.
Bookmarks sajtovi