Čestitke i od mene.Krasno si ih predstavio.U zdravlju ih nosio.
Čestitke i od mene.Krasno si ih predstavio.U zdravlju ih nosio.
Svaka cast,Roamer
fantasticne fotke i jos lepsi satovi !
Sve cestitke !
Prekrasna kolekcija, moj favorit e Tudor Hydronaut II.
Women have numerous choices for accessories. Real men really only have one....a watch.
Ozbiljna kolekcija, bilo je vreme za predstavljanje
Praznik za oči i nesvakidašnje zanimljivo-sklopljena družina ! Odlične fotke i dobro pretstavljanje svakako... Stein je odličan , za Braju nemam komentar sem.... "i tata bi sine" Odlično izgledaju svi na okupu
Sve u svemu, big like !
Victorinox - real steel with mechanical soul
Super kolekcija, braja mi je favorit, ali ingersoll je najzanimljiviji.
sad kad si krenuo...nema natrag.........
LEMI
Kolege i prijatelji, zahvaljujem svima, da ne navodim poimence, koji su samnom podelili moju radost, koji su mi lajkovali, koji su mi dopisali. Cast mi je sto vidim u Vama da delite moju strast. Neki Vam se vise svidjaju, neki manje, ali kako kazu stari ljudi, sva deca se vole jednako. Pa tako i ja. Tesko bi mi bilo koji od njih izdvojiti, svaki je lep na svoj nacin. I kako sam uvek govorio....lepota je u oku posmatraca.
Jos jednom svima hvala!!!!
Hehehe ... Taman kad si mislio da su se izredjali svi i da mozes da stavis tacku.
Pa evo i ja da ti cestitam na zaista lepoj kolekciji!
Nego (sada ozbiljno), primetio sam da nemas bas tako puno satova s obzirom da godinama patis od ove bolesti (kako kazes, a tako i ja mislim). Pretpostavljam da si izpocetka i ti isao na masu u stilu joj sto je ovaj dobar - pa daj, o ovaj jos bolji - daj i njega ... Zelim da te pitam, pretpostavljajuci da je ovo prethodno tacno; dokle si dogurao brojcano i nakon koliko vremena si poceo da smanjujes kolekciju? Drugo pitanje. Primecujem da nemas klasican dresser. Zasto?
Bookmarks sajtovi