Pa i da nisu "na imbus" zar treba lepak!?
Mislim,znam ja da se neke vrste lepka koriste na šrafovima i maticama izloženim velikim vibracijama ali na narukvici sata
Mogli su da vide kako je to rešio Casio
Pa i da nisu "na imbus" zar treba lepak!?
Mislim,znam ja da se neke vrste lepka koriste na šrafovima i maticama izloženim velikim vibracijama ali na narukvici sata
Mogli su da vide kako je to rešio Casio
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ustvari to i nije bas lepak.....E sad, to se nanese na ulaz vrha sarafa....zasarafi se i to se posle stegne i bude tvrdo. Deluje kao zastitna plastika koja stiti navoje. Isto to radi Tudor, neki Rolexi takodjer i jos neki.....Samo sto ga oni ne daju uz sat.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Lep tekst, lep sat a fotke necu ni da komentarisem.
Hvala za izdvojeno vreme.
Ps-Jedino taj prsten sto se okrece u obe strane, pa to ima i Amfibija.
Tnx sky.....pa normalno da ima...to imaju samo vrh satovi.....
Ma znam ja da to koriste i neki drugi proizvođači ,samo smatram da je malo "blam" sa njihove strane.
Činjenica da su desetine drugih proizvođača uspeli da bez "lepka" konstruišu narukvice koje se ne raspadaju.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Korisna stvar taj lepak, meni se dva puta dogodilo na Monsteru da igla izleti u narukvici, ne skroz na sreću.... Lep sat, super što si zadovoljan.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Odlican opis i odlicne slike, kao sto smo vec navikli od tebe.
Sto se tice lepka, nije to uopste losa stvar, kao sto je Mario vec naveo, i drugi proizvodjaci to koriste. Pored ovih sto je Mario naveo znam pouzdano da i Omega koristi to na svojim narukvicama. Inace ta vrsta "ostiguranja" se uglavnom koristi kao sto je Vladan rekao na delovima koji trpe vece vibracije, recimo znam da sam stavljao na pojedine srafove dok sam vozio malo vece motore. Koliko je to na satu opravdano koristiti, ne znam, ali svakako da nista ne skodi ako se i na taj nacin osigura narukvica.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
isti taj "lepak" sam dobio uz narukvicu za U1 i nisam ga nikad koristio. Nijedan sraf nije popustio ni posle dve godine svakodnevnog nosenja sata. Mislim da je lepak tu vise iz nemackog tripa da o svemu razmisljaju
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Mister No, vrlo verovatno si u pravu. Zato onda nemcima i skidam kapu, jbg...misle na sve. Ali to sam imao i na Tudoru i to bez dodatnog lepka. Sat sam uzeo nov i kada sam skracivao narukvicu za jedan link to sam video. Osim sto ucvrsti spoj to i stiti od prljavstine, znoja, vode. Mislim da to uopce nije losa stvar.....ne kosta puno a ipak nesto znaci. Od mene Sinn ima veliki plus.
Bookmarks sajtovi