Cestitke MMario, uzivaj u njemu! Sa crnom narukvicom izgleda top!
Cestitke MMario, uzivaj u njemu! Sa crnom narukvicom izgleda top!
Cestitam Mario, fini rus za kolekciju. Ja bi ga na neku bež kožu stavio da ima malo kontrasta.
Odlican,cestitam.
Cestitam bruder,prelepo izgleda.Slozio bih se sa Joppom oko bez koze.
Mario vrlo zanimljiv sat. Čestitke na prikazu i hvala za izdvojeno vreme.
Fotke su odlične posebno fotka mehanizma.
Cestitki i od mene so sreka da go nosis
Moja iskustva sa Amfibijom!!!!!
Lepo se ja pohvalio kako sam "oteo" Amfibiju sa ruke Bigmagu pre 3 dana. Lepa, prekrasan bezel, koji ju je "otvorio" i dao joj jednu posebnu draz. Ugodna za nosenje, cak i solidno radi, hocu reci, mirno, dosta tacno itd. Treci dan danas na ruci i dojmovi i nisu tako losi. Progledao sam joj kroz prste, namestanje datuma, krunicu koju najradije nebi ni izvlacio......rekoh takav sat, ok.
SVE DO VECERAS!
Prosetao malo pre u ovo lepo vece i vracam se u stan, ulazim u lift, zajedno sa komsijama. I lift nece da krene .....ja malo jace lupnem po dugmencetu....nista! Ja opet jos jednom onako zesce, kada iskoci bezel sa Amfibije, udari u taster i lift odmah proradi. Ja se sagnio, kupim delove sata po liftu, komsije me gledaju u cudu.....sta da im kazem? Sva sreca pa sam prvi izasao iz lifta. Usao u stan i gledam u moju amfibiju.....gledam i neverujem.
Prvo sam pomislio....e ti ujutro ides na prodaju, pa onda de da ja to uradim super-lepkom.....onda se setim kolege veberza, pa da mu je posaljem u H-Kečkemet da on to lepo zavari da me opet negde ne osramoti......ali mislim da ce IPAK biti ono prvo.....a kome cu ju sada prodati kad ovo svi vi procitate?
Znam, znam.....sad ce opet uvazeni kolega napisati....amfibiju moras voleti, biti nezan, pricati s njom.....MA JA NE!!!!!
U prilogu fotka sa dokaznim materijalom.
sorry Shmizla, morao sam!
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Kako ja vidim Amfibija ti je pomogla da startuješ lift . Za komšije bi trebao biti junak dana... nikakvo sramoćenje. Spao ti je "custom made" prsten, tehnički nije Vostok ni kriv . Podesi žičicu i nastavi uživati u satu.
PS-sat 70 dolara, prsten 40 dolara,... za interveciju na ručnom satu potrebno : kuhinjska daska, glinerica, kuhinjski nož i cvikcangle ... neprocenjivo.
Poslednja ispravka: skydrummer (16.9.2014. u 22:20)
Kupujem (jeftino) pepsi bazel za Amfibiju
Ako neko slučajno ima...
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Vjerovatno nije sjeo dobro. Malo se poigraj sa zicom pa ga vrati. Ako ga mozes rukama iscupat nije dobro.
Bookmarks sajtovi